رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

واکنش قطر و امارات به انفجارهای کابل

وزارت خارجه قطر و امارات انفجارهای کابل، پایتخت افغانستان را که باعث کشته و زخمی شدن ده‌ها تن شد، محکوم کردند.
کد خبر: ۱۰۷۲۴۲۴
|
۰۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۶ 27 August 2021
|
6219 بازدید
                              واکنش قطر و امارات به انفجارهای کابل

 

به گزارش تابناک،  سایت النشره لبنان، به دنبال وقوع چند انفجار در فرودگاه بین‌المللی حامد کرزای در کابل و اطراف آن، وزارت خارجه قطر در بیانیه‌ای اعلام کرد: قطر انفجارهای اطراف فرودگاه کابل را به شدت محکوم و تقبیح می‌کند.

در این بیانیه آمده است: بار دیگر بر موضع همیشگی خود در رد خشونت و تروریسم با هر انگیزه و دلیلی که باشد تأکید می‌کنیم.

وزارت خارجه امارات نیز با صدور بیانیه‌ای انفجارهای مذکور را محکوم کرد.

دستگاه دیپلماسی امارات این اقدامات را جنایتکارانه خواند و تاکید کرد: امارات این اقدامات جنایتکارانه را محکوم می‌کند و با هرگونه خشونت و تروریسم که هدف آن از بین بردن امنیت و ثبات است و با ارزشها و اصول انسانی ناسازگار است، مخالف است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

در بیانیه وزارت خارجه امارات آمده است: ابوظبی از نزدیک تحولات افغانستان را دنبال می‌کند.

این وزارتخانه در ادامه بر ضرورت برقراری ثبات و امنیت در افغانستان به شکل فوری و حمایت ابوظبی از ملت برادر افغانستان تاکید کرد.

پیش از این نیز وزارت خارجه عربستان اقدام انتحاری فرودگاه کابل را محکوم کرده بود.

شب گذشته دست‌کم دو انفجار در میان جمعیتی که در فرودگاه کابل برای خروج از افغانستان تجمع کرده بودند روی داد. داعش با پذیرش مسئولیت این دو انفجار عنوان کرده یکی از انفجارها مترجمان و کسانی را که با نیروهای آمریکایی همکاری داشته‌اند، هدف قرار داده است.

طبق اعلام پنتاگون، در این انفجارها ۱۳ نظامی آمریکایی هم کشته شده‌اند.

این اولین تلفات نیروهای آمریکایی در افغانستان از فوریه ۲۰۲۰ و خونین‌ترین آن در یک دهه گذشته محسوب می‌شود.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟