شهادت مامور پلیس پس از 8 روز مجروحیت

کد خبر: ۱۰۷۴۳۸۵
|
۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۹ 05 September 2021
|
4619 بازدید

سرباز وظیفه ناجا که طی درگیری با سارقان مسلح مجروح شده بود، براثر جراحات وارده به فیض شهادت نائل آمد.

به گزارش خراسان، در عملیات دستگیری سارقان مسلح در پنجم شهریور ماه جاری در شهرستان نرماشیر، سرباز وظیفه امیرحسین دهقان مجروح شد و پس از یک هفته، صبح دیروز شنبه به فیض شهادت نائل آمد.

بنابراین گزارش، در سحرگاه روز پنجم شهریورماه جاری، استواریکم "محسن میرزاده" و سرباز وظیفه "امیرحسین دهقان" هنگام گشت زنی در حوزه استحفاظی، با سارقان مسلح در شهرستان نرماشیر درگیر و مجروح شدند.

متاسفانه در این درگیری سرباز وظیفه "امیرحسین دهقان" از ناحیه سر هدف شلیک گلوله سارقان قرار گرفت و به بیمارستان "پاستور بم" منتقل و صبح دیروز به علت شدت جراحات، به درجه رفیع شهادت نائل شد.

پیکر این شهید مدافع وطن ساعت ۱۰ صبح روز گذشته از بهشت زهرا (س) شهرستان بم تشییع و در ادامه برای خاک سپاری به زادگاهش در روستای باقر آباد روداب شرقی شهرستان نرماشیر بدرقه شد.

شایان ذکر است شهید "امیرحسین دهقان" متولد سال ۱۳۸۱ و پایه خدمتی اردیبهشت ۱۴۰۰بود.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟