رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
6بازدید
۰

توافق روسیه و هند برای همکاری در زمینه افغانستان

سخنگوی شورای امنیت روسیه پس از نشست بین دبیر شورا و مشاور امنیت هند گفت: مسکو و دهلی نو بر روی رویکردهای هماهنگ برای همکاری در زمینه افغانستان و سایر فعالیت‌های چند جانبه توافق کردند.

توافق روسیه و هند برای همکاری در زمینه افغانستان

 

به گزارش تابناک از ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، یوگنی آنوشین سخنگوی شورای امنیت روسیه گفت: در ادامه گفت‌وگوی تلفنی بین ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه و نارندرا مودی، نخست وزیر هند که ۲۴ اوت ۲۰۲۱ انجام شد، نیکولای پاتروشف، دبیر شورای امنیت ملی روسیه و آجیت دووال، مشاور امنیت ملی هند دیدگاه‌های مختلف در زمینه اوضاع اجتماعی- اقتصادی و نظامی-سیاسی در افغانستان را مورد بحث قرار دادند.

وی ادامه داد: مشکلات بشری و مهاجرتی نیز در افغانستان به صورت جداگانه‌ای بین مقام‌های دو کشور مطرح شد. دورنمای همکاری هند و روسیه نیز با رویکرد ایجاد شرایطی برای اجرای یک روند سازش صلح‌آمیز بر اساس گفت‌وگوی درون افغانستانی مورد بحث قرار گرفت.

سخنگوی شورای امنیت ملی روسیه همچنین ادامه داد: این دو مشاور امنیت ملی همچنین به توافق‌هایی برای رویکردهای هماهنگ بین مسکو و دهلی‌نو به منظور رسیدگی به اوضاع افغانستان دست یافتند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.