مجیدی: فرق ما و الهلال، بازیکنان خارجی بود
فرهاد مجیدی در نشست خبری بعد از دیدار استقلال و الهلال عربستان اظهار داشت: به بازیکنان هر دو تیم خسته نباشید و به تیم الهلال تبریک می گویم. به بازیکنان تیمم خسته نباشید می گویم چون آنها تمام تلاش خود را کردند.باید بگویم مقصر این شکست من هستم.
به گزارش تابناک ورزشی، سرمربی استقلال خاطرنشان کرد: باید از بازیکنانم به خاطر تلاششان تشکر کنم. بازی بسیار سنگینی داشتیم، با توجه به اینکه تیم ما هماهنگی لازم را نداشت و چند بازیکن فقط 2-3 روز با ما تمرین کردند در مجموع با هم هماهنگ نبودیم، البته امشب شانس گلزنی داشتیم که از آنها استفاده نکردیم.
مجیدی خاطرنشان کرد: نمی توانم کتمان کنم که الهلال تیم بسیار خوبی است.آنها خیلی خوب برای این بازی سیستمشان را عوض کرده بودند و بازیکنان خارجی آنها در نتیجه تاثیر زیادی داشتند. آنها تفاوت را رقم زدند.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
تیم حریف هم بجز 10 دقیقه اول بازی که کاملا هجومی بود در بقیه زمانها برتری آنچنانی نداشت. شما بلد نبودید چطور بازی کنید.
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟





