آخرین خبرسناتور آمریکایی: سرمایه‌مان را به خاورمیانه نفرستید
2بازدید

انهدام باند فروش اسكناس‌هاي جعلي و سلاح

3 عضو يك باند تهيه و فروش اسكناس‌هاي جعلي و قاچاق سلاح در زنجان و تهران دستگير شدند.

به گزارش جام‌جم، سرهنگ جعفري جانشين فرمانده پليس استان زنجان روز گذشته در جمع خبرنگاران از دستگيري 3 عضو باند قاچاق سلاح و تهيه و فروش اسكناس‌هاي جعلي خبر داد و گفت: چندي قبل گزارش مردمي در اختيار ماموران آگاهي خرمدره قرار گرفت مبني بر اين‌كه اعضاي يك باند به طور گسترده در زمينه قاچاق سلاح و فروش اسكناس‌هاي جعلي فعاليت مي‌كنند.

سرهنگ جعفري ادامه داد: با تشكيل پرونده در اين ارتباط، ماموران در قالب چند گروه عملياتي، تحقيقات خود را براي شناسايي و دستگيري اعضاي اين باند آغاز كردند تا اين‌كه هفته گذشته موفق شدند 2 عضو كليدي باند را كه يك زن و مرد بودند، در يكي از محله‌هاي شهر دستگير كنند.

در بازرسي از مخفيگاه آنها، 7 كيلو و 390 گرم اسكناس 2 و 5 هزار توماني جعلي و چند قبضه سلاح از اين متهمان در زنجان و تهران را كشف و ضبط كردند.
آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعی بخوانید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.