آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

امتناع «جو بایدن» از دیدار با «محمود عباس» در نیویورک

برخی گزارش ها حاکی از آن است که رئیس جمهور ایالات متحده درخواست رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای دیدار در حاشیه ۷۶ اُمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل را رد کرده است.

امتناع «جو بایدن» از دیدار با «محمود عباس» در نیویورک

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از معا، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا درخواست دیدار با «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای دیدار در حاشیه ۷۶ اُمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل را رد کرده است.

طبق گفته منابع رسانه‌ای نزدیک به کاخ سفید، مقامات آمریکایی در واکنش به درخواست عباس برای دیدار با بایدن مدعی شده‌اند که وی وقت کافی برای انجام دیدارهای حاشیه‌ای با مقامات دیگر کشورها را ندارد!

این تصمیم بایدن هفته گذشته اتخاذ شده است و محمود عباس نیز برای سخنرانی در نشست عمومی سازمان ملل متحد به آمریکا سفر نخواهد کرد. بنا به گزارش معا، عباس تنها به ارسال ویدئویی ضبط شده از خود برای پخش در صحن عمومی سازمان ملل بسنده کرده است.

طبق گزارش پایگاه خبری واللا، این اقدام رئیس جمهور آمریکا بدان معنی است که مسئله فلسطین در مقایسه با دیگر موضوعات مورد توجه کاخ سفیدریال در اولویت دوم قرار دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.