رییس جمهوری پیشین گرجستان بازداشت شد

"میخاییل ساکاشویلی" رییس جمهوری اسبق گرجستان روز جمعه توسط نیرو‌های انتظامی این کشور در تفلیس بازداشت شد.
کد خبر: ۱۰۷۹۵۱۹
|
۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۰۱:۱۰ 02 October 2021
|
11337 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از منابع خبری گرجستان، "ایراکلی کاریباشویلی" نخست وزیر گرجستان طی نشست خبری در باره بازداشت سومین رییس جمهوری این کشور خبر داد.

ساکاشویلی که به تازگی از اوکراین وارد گرجستان شده بود در یک عملیات ویژه پلیس و ماموران امنیتی گرجستان بازداشت و روانه زندان شد.

نخست وزیر گرجستان در این نشست خبری که وزیر کشور و رییس سرویس امنیت دولتی این کشور نیز در آن حضور داشتند، گفت: تمام مسیر حرکت ساکاشویلی تحت کنترل سرویس‌های امنیتی گرجستان بود.

ساکاشویلی روز جمعه با اعلام اینکه در آستانه انتخابات شهرداری‌ها و پس از هشت سال به این کشور حوزه قفقاز بازمی‌گردد، هوادارانش را برای برپایی تظاهرات در روز یکشنبه و رای دادن فراخواند.

وی به عنوان اصلاح طلب و غربگرای ۵۳ ساله که از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۳ مقام ریاست جمهوری را در اختیار داشت و سپس کشورش را ترک کرد، با ادعای حضور در شهر باتومی در ساحل دریای سیاه، از شهروندان خواست در انتخابات مشارکت کنند و به جنبش متحد ملی، بزرگ‌ترین حزب مخالف دولت، رای بدهند.

وی که به اتهام سوء استفاده از قدرت، در گرجستان تحت تعقیب بود و در سال ۲۰۱۳ و در پایان دومین و آخرین دور ریاست جمهوری‌اش، این کشور را ترک کرد، این اتهام را دارای انگیزه سیاسی دانسته است.

بنا به گزارش رسانه‌های گرجستان، ساکاشویلی در حال حاضر در زندان شهر "روستاوی" در ۳۰ کیلومتری تفلیس پایتخت گرجستان بسر می‌برد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟