آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

فارن‌ پالسی: اردوغان بیش از حد بیمار است

نشریه فارن پالسی در مطلبی با اشاره به برخی شواهد و مدارک در خصوص وضعیت جسمانی "نامناسب" رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه از احتمال عدم کاندیداتوری مجدد او برای این سمت می‌نویسد.

فارن‌ پالسی: اردوغان بیش از حد بیمار است

به گزارش تابناک، نشریه فارن پالسی در مطلبی با عنوان "شاید اردوغان برای تداوم رهبری ترکیه بیش از حد بیمار است" نوشت: اسناد و مدارک هر چه بیشتری حاکی از آن هستند که رئیس جمهوری ترکیه بیمار است و این ممکن است خبر بدی برای عرصه سیاست ترکیه باشد.

از سال ۲۰۱۹ کارشناسان، خبرنگاران و مجریان نظرسنجی که به حوزه ترکیه می‌پردازند، به انتخابات سراسری بعدی این کشور چشم دوخته‌اند که برای سال ۲۰۲۳ برنامه‌ریزی شده است. دلیل آن احتمالا این است که حزب حاکم عدالت و توسعه ترکیه در جریان انتخابات محلی سال ۲۰۱۹ این کشور شاهد شکست‌های تحقیرآمیز نامزدهایش برای شهرداری‌های شهرهای بزرگ و پرجمعیت ترکیه از جمله استانبول بود.

طبق این گزارش، از زمان آن انتخابات تاکنون، نظرسنجی‌های منظم فاش کرده‌اند که محبوبیت حزب عدالت و توسعه با وجود تسلطی که بر نهادهای سیاسی و رسانه‌های ترکیه حفظ کرده، کاهش یافته است. حسب گفته‌ها و اتفاقات به نظر می‌رسد رجب طیب اردوغان اقبالش را به ویژه در میان جوانان از دست داده است.

فارن پالسی در ادامه این مطلب خود خاطر نشان ساخته است: شاید اردوغان در آستانه انتخابات ۲۰۲۳ واقعا آسیب‌پذیر شده باشد اما این آسیب‌پذیری لزوما به آن صورتی که اکثر مردم فکر می‌کنند، نیست. نشانه‌هایی وجود دارند مبنی بر اینکه شاید او اصلا برای اینکه مجددا برای انتخابات نامزد شود بیش از حد بیمار باشد. در ماه‌های اخیر چند ویدیو منتشر شده که در آنها به نظر می‌رسد این رهبر ترکیه وضعیت جسمی خوبی ندارد. برخی از آنها واضح‌تر از بقیه هستند و آنها مجموعا پرسش‌هایی مشخص را درباره سلامت اردوغان مطرح می‌سازند.

در ادامه این گزارش آمده است: به عنوان مثال در یکی از این ویدیوها رئیس جمهوری ترکیه ظاهرا حین عبور از یک پلکان نیاز به کمک همسر و یک دستیارش پیدا می‌کند. در ویدیوی دیگری هم به نظر می‌رسد او به هنگام راه رفتن در محل مقبره مصطفی کمال آتاتورک، بنیانگذار ترکیه موسوم به "آنیت کبیر" مشکل پیدا کرده و این پا و آن پا می‌کند. و در یک ویدیوی دیگر که ماه ژوئیه گذشته توجه زیادی به خود جلب کرد، به نظر می‌رسد اردوغان در جریان یک سخنرانی تلویزیونی مناسبتی برای اعضای حزب عدالت و توسعه، بخشی از حرف‌هایش را از قلم می‌اندازد و صحبتش قطع می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۱۰ ۲۳:۲۵

ان شاءالله سقت بشه خبر مرگش یهودی کثیف

علی۱۴۰۰/۰۷/۱۰ ۱۹:۲۵

خدا عمر طولانی بده به این خلیفه مقتدر مسلمانان

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۱۰ ۱۶:۵۱

این شایعه بیماری هم سیاستی شده فکر کنم از همسایه جنوب شرقیش یاد گرفته!!!!!!

سعید۱۴۰۰/۰۷/۱۰ ۱۵:۴۰

راست میگه سادیسم داره

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۱۰ ۱۵:۰۹

قطعا مریض است!

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۱۰ ۱۴:۴۸

مسئله اینجاست که فکر بیمار او ادامه می یابد.

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۱۰ ۱۴:۳۵

عر عر دوغان

هیوا۱۴۰۰/۰۷/۱۰ ۱۴:۲۶

شاید منطقه از دستش نفسی بکشد. عامل کشتار مردم سوریه و عراق و لیبی

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۱۰ ۱۴:۰۸

انشالا سقط بشه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.