آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
0بازدید

نخست وزیر نروژ کناره گیری کرد

ارنا سولبرگ نخست وزیر نروژ اعلام کرد که پس از پیروزی یک بلوک چپ گرای در انتخابات پارلمانی ماه گذشته، از سمت ریاست دولت سه حزبی کناره گیری می‌کند.

نخست وزیر نروژ کناره گیری کرد
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از آسوشیتدپرس، به دنبال کناره گیری سولبرگ، انتظار می‌رود "یوناس گهر استوره" رهبر حزب کارگر نروژ در اواخر این هفته ریاست ائتلاف دو حزبی، چپ میانه را بر عهده بگیرد.

براساس این گزارش، سولبرگ ۶۰ ساله رئیس حزب محافظه کار نروژ، پس از دو دوره چهارساله در حالی کناره گیری می‌کند که حزب وی ۹ کرسی در انتخابات ۱۳ سپتامبر این کشور را از دست داد.

وی تا زمانی که گهر استوره یک تیم حکومتی جدید را برای ائتلاف دو حزبی چپ میانه معرفی نکند، به عنوان رهبر موقت باقی خواهد ماند.

سولبرگ پس از تحویل نامه استعفای خود به پادشاه نروژ طبق قانون اساسی این کشور گفت: هشت سال زمان زیادی است، او قبول کرد و من از او خواستم تا از یوناس گهر استوره بخواهد که دولت تشکیل دهد.

در نروژ یک نخست وزیر کناره گیری خود را زمانی اعلام می‌کند که رهبر حزب دیگری برای تشکیل کابینه جدید آماده باشد.

در سال ۲۰۱۳ سولبرگ دومین نخست وزیر زن نروژ شد. او ابتدا ریاست یک دولت اقلیت دو حزبی را با حزب پیشرفت ضد مهاجرت بر عهده داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.