آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

سخنگوی حماس: اسیران خط قرمز ما هستند

سخنگوی حماس اعلام کرد اسیران فلسطینی با تهدید واقعی روبرو هستند و در وضعیت خطرناکی قرار دارند و نیاز به حمایت و پشتیبانی واقعی دارند.

سخنگوی حماس: اسیران خط قرمز ما هستند
به گزارش تابناک به نقل از مهر، عبد اللطیف القانوع سخنگوی حماس به المیادین اعلام کرد: اشغالگران همچنان از انجام وظایف خود در قبال اسیران فلسطینی سربازمی زنند.

وی افزود: اسیران فلسطینی با تهدید واقعی روبرو هستند و در وضعیت خطرناکی قرار دارند و نیاز به حمایت و پشتیبانی واقعی دارند.

القانوع گفت: نبرد اسیران نبرد ملی است و مردم ما آن‌ها را تنها نخواهند گذاشت. اسیران در برابر اشغالگران متحد هستند و ملت ما هرگز آن‌ها را تنها نخواهند گذاشت.

سخنگوی حماس بر ضرورت تحرک گسترده مردمی تاکید کرد.

وی از نهاد‌های حقوق بشری و بین المللی خواست که به مسئولیت خود در حمایت از اسیران فلسطینی عمل کنند.

القانوع گفت: اسیران خط قرمز ما هستند و مقاومت توجه ویژه‌ای به آن‌ها دارد. حماس با دیگر گروه‌ها موضوع اسیران را دنبال می‌کند و اشغالگران مسئول جان اسیران هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.