رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
3بازدید
۱۲

دستور دادستان کل کشور برای بررسی موضوع اهانت به آیت‌الله صافی گلپایگانی

وی از صدور دستور به دادسرای ویژه روحانیت برای پیگیری موضوع خبر داد و افزود: از آنجایی که شخص منتشر کننده این مطلب، طلبه و مرتبط با حوزه علمیه است، رسیدگی به موضوع، درحوزه صلاحیت دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت است که به آن مرجع ابلاغ شده که ماجرا را در دستور رسیدگی و پیگیری قرار دهد.

دستور دادستان کل کشور برای بررسی موضوع اهانت به آیت‌الله صافی گلپایگانی

وی از صدور دستور به دادسرای ویژه روحانیت برای پیگیری موضوع خبر داد و افزود: از آنجایی که شخص منتشر کننده این مطلب، طلبه و مرتبط با حوزه علمیه است، رسیدگی به موضوع، درحوزه صلاحیت دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت است که به آن مرجع ابلاغ شده که ماجرا را در دستور رسیدگی و پیگیری قرار دهد.

به گزارش «تابناک»؛ حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور و رئیس دادگاه ویژه روحانیت در واکنش به حواشی ایجاد شده در فضای مجازی پیرامون فرمایش های آیت الله العظمی صافی گلپایگانی مرجع عالیقدر شیعه، ضمن اظهار تاسف از اینکه اشخاصی به خودشان اجازه می‌دهند که حریم مرجعیت شیعه را به بهانه‌هایی مورد هتک حرمت قرار دهند، اظهار کرد: باید حوزه نقدِ یک مطلب را کاملا از حوزه اهانت و هتک حرمت جدا کرد.

وی از صدور دستور به دادسرای ویژه روحانیت برای پیگیری موضوع خبر داد و افزود: از آنجایی که شخص منتشر کننده این مطلب، طلبه و مرتبط با حوزه علمیه است، رسیدگی به موضوع، در حوزه صلاحیت دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت است که به آن مرجع ابلاغ شده که ماجرا را در دستور رسیدگی و پیگیری قرار دهد.

دادستان کل کشور تصریح کرد: همچنین طبق ماده ۲۷ قانون مطبوعات، رسیدگی به اتهامات شبکه‌های خبری که موضوع اهانت به مرجعیت را منتشر و بازنشر کرده‌اند، در صلاحیت هیات نظارت بر مطبوعات است که همین امروز دستور داده شد که موضوع در هیات نظارت مورد بررسی، پیگیری و رسیدگی قرار گیرد و طبق قانون با افراد خاطی برخورد خواهد شد.

رئیس دادگاه ویژه روحانیت تاکید کرد: شرایط عمومی کشور به گونه‌ای است که باید دامنه این مسائل خیلی زود جمع شود و نباید التهاب مسائل اجتماعی افزوده شود.

گفتنی است محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی روز پنج‌شنبه -۳۰ مهرماه- در سفر به قم با برخی از مراجع از جمله آیت الله صافی گلپایگانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

آیت الله صافی گلپایگانی در دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی توصیه‌هایی درباره وضعیت معیشتی در جامعه و نیز روابط خارجی مطرح کرد. وی درباره روابط خارجی کشور گفت: توصیه حقیر این است که باید با تمام کشورهای دنیا با عزّت و اقتدار رابطه داشته باشیم. اینکه با بسیاری از کشورها قهر باشیم، صحیح نیست و به ضرر مردم عزیزمان است. شما باید با عقلانیت و تعامل سازنده، حقوق ملت را احقاق کنید.

وی تصریح کرد: امروز یکی از راه‌های اصلاح امور این است که با حفظ منافع کشور و با عزت، با جهان در ارتباط باشیم که خیلی از مشکلات برطرف خواهد شد. این مرجع همچنین گفت: بنده بسیار نگران وضعیت اقتصادی و مشکلات مردم هستم، مردم نجیب و شریف کشور ما مستحق این وضعیت نیستند. وی با اشاره به گرانی‌ها، افزود: گرانی برای مردم طاقت‌فرسا شده و تحمل آن برای مردم عزیزمان بسیار سخت و مشکل شده است.

این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: امیدوارم عنایات و توجهات حضرت ولی‌عصر (عج) بر این مملکت و مردم شریف ما مستدام باشد و شما و همکارانتان و کسانی که دوست دارند به مردم خدمت و ناراحتی و غصّه مردم را برطرف کنند، بر مشکلات فائق آیند و مردم را خوشحال کنند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۸/۰۹ ۱۱:۱۸

طرف بسیجی و حزب اللهیه
هیچ قدرتی نمیتونه مجازاتش کنه

ناشناس۱۴۰۰/۰۸/۰۹ ۱۰:۰۹

چرا درست نمی گید چه شده

ناشناس۱۴۰۰/۰۸/۰۸ ۲۳:۲۳

حرف حق زده زیر بار گرانی لح شدیم وهیچ کس به فکر نیست چرا یک پدر خانواده باید آنقدر شرمنده خانواده باشد خدایا خودت کمک کن که دیگر امیدی به مسعولین نیست

ناشناس۱۴۰۰/۰۸/۰۸ ۲۲:۰۸

احترام همه واجبه ولی اومدیم یک مهندس به یک مهندسی توهین کرد و یا یک پزشکی به پزشک دیگری یا یک هنرمند به هنرمند دیگری یا پرستاری به یک پرستار دیگری اون وقت تکلیف چیه؟ کسی از حاکمیت میره مثلا تو سازمان نظام صنفی هر کدوم شکایتی مطرح کنه برای احقاق حق؟
از اون گذشته این آقایون روزانه به خیلی از مردم توهین میکنن چرا کک هیچ کدوم از این مدعیان نمیگزه؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۸/۰۸ ۲۰:۵۰

ايات اله صافى درست ميگويد
ايران از پيشرفت اقتصادى و علوم و تمدن بواسطه سرگرمى با سياستهاى برجامى عقب افتاده است

فریدون از اراک۱۴۰۰/۰۸/۰۸ ۲۰:۳۱

کاسبان تحریم از توصیه های آیت الله صافی ناراحت شدن

مهدوی۱۴۰۰/۰۸/۰۸ ۲۰:۲۶

موضوعات دیگری در مورد مردم هست که هنوز پیگیری نشده است.

ناشناس۱۴۰۰/۰۸/۰۸ ۲۰:۲۳

متولیان حرمت امامزاده را نگه نداشته اند ، این داستان بدون سابقه نیست

ناشناس۱۴۰۰/۰۸/۰۸ ۲۰:۲۰

ببینیم تعریف گنیم"
چشم ما که آب نمیخوره

ناشناس۱۴۰۰/۰۸/۰۸ ۱۹:۴۳

کشور شده دستوری مگه خوابید کشور دا ره منفجر میشه بیدار ش و

ناشناس۱۴۰۰/۰۸/۰۸ ۱۹:۳۸

جبهه پایداری هیچ احترامی برای روحانیت قائل نیست. این ها فقط دنبال منافع شخصی خودشان هستند. گروهی که برای رسیدن به اهدافشان هر کاری می کنند حتی توهین به مقام ایت الله . چطور به خودشان اجازه می دهند به شخصیتی با این صفات ممتاز و چهره ای پر از صفا و مهربانی وعطوفت توهین کنند.

ناشناس۱۴۰۰/۰۸/۰۸ ۱۹:۲۱

معلوم نیست وقتی که قوا قرار است یکدست شود و به دور از اختلاف ، اهانت به آیت الله صافی و سیلی خوردن استاندار از همکار سپاهی و .... نشان از چه دارد ؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.