رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
1بازدید
۰

۲۵ کشته در عملیات پلیس برزیل علیه باند سارقان بانک

پلیس برزیل روز یکشنبه اعلام کرد در عملیات علیه یک باند جنایتکار که متهم به برنامه ریزی برای سرقت بانک در ایالت میناس گرایس بود، ۲۵ مظنون کشته شدند.

۲۵ کشته در عملیات پلیس برزیل علیه باند سارقان بانک

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از "ای بی‌سی نیوز"، پلیس نظامی برزیل اعلام کرد که این گروه قصد حمله به مؤسسات مالی را در طول تعطیلات "آل سولز" داشته است.

پلیس نظامی افزود که این عملیات با همکاری پلیس بزرگراه فدرال انجام شد و در آن مقادیر زیادی اسلحه جنگی، مواد منفجره و جلیقه‌های ضد گلوله کشف و ضبط شد.

سرقت‌های بزرگ بانکی در سال‌های اخیر در برزیل افزایش یافته است و جنایتکاران در مواردی از گروگان‌ها به عنوان سپر انسانی استفاده کرده‌اند.

در ماه اوت سال جاری، سارقان بانک مسلح به مواد منفجره و تفنگ‌های پرقدرت، به شهری در ایالت سائوپائولو حمله کردند. آنها گروگان‌ها را در خیابان به صف کرده و هنگام فرار، تعدادی از آنها را به خودروهایشان بستند.

در ماه دسامبر سال گذشته نیز باندهای بزرگ سارقان بانک به چند شهر در شرق و غرب برزیل حمله کردند و با گروگان گیری، پلیس این کشور را غافلگیر کردند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.