دلتنگ روزهایی هستیم که همراه خانواده یا دوستانمان بدون هیچ دغدغهای به رستوران و کافه میرفتیم. آن روزها فضای رستوران، منو و کیفیت غذاها برایمان مهمتر از هر چیز دیگری بود. اما بعد از کرونا، معیارهای انتخاب رستوران و کافه هم مثل خیلی چیزهای دیگر تغییر کرد. حالا دیگر پای پروتکلهای بهداشتی وسط آمده، پروتکلهایی مثل رعایت فاصله اجتماعی، وجود دستگاه ضدعفونی کننده دست، ماسک زدن پرسنل و...
همین تغییر اولویتها باعث شده تا استفاده از دستگاه ضدعفونی کننده دست در رستورانها تبدیل به یک جریان همهگیر شود.
مهمترین چیز در یک رستوران یا کافه چیست؟ بدون شک احساس راحتی و آسودگی خیال مشتریان! اگر در یک رستوران یا کافه احساس راحت بودن نداشته باشیم، احتمال اینکه بعدا دوباره آن رستوران یا کافه را انتخاب کنیم خیلی کم خواهد بود.
در شرایط فعلی، مهمترین چیزی که میتواند این حس را در آدمها به وجود بیاورد رعایت پروتکلهای بهداشتی در رستوران یا کافه است. به همین دلیل، صاحبان چنین مکانهایی نسبت به قبل، سختگیری بیشتری را در مورد رعایت موارد بهداشتی نشان میدهند. مواردی مثل:
«مراکز جهانی کنترل و پیشگیری از بیماری» استفاده از دستگاه ضدعفونی کننده دست در رستوران ها را یکی از مهمترین روشهای ایمن سازی در دوران کرونا دانسته اند.
خرید دستگاه ضدعفونی کننده دست و استفاده از آن در رستوران یا کافه این حس را به مشتری میدهد که پروتکلهای بهداشتی در این فضا کاملا جدی گرفته شده است.
از طرف دیگر، انتخاب یک دستگاه خاص میتواند باعث جلب توجه مشتری و بالا رفتن پرستیژ کاری رستوران یا کافه شود. مثلا یک دستگاه ضدعفونی کننده دست هوشمند و دکوراتیو!
برخی رستورانها و کافهها از ضدعفونی کنندههای پمپی استفاده میکنند، ولی اگر با مزایای استفاده از یک دستگاه ضدعفونی کننده دست در رستوران آشنا شوند، احتمالا نظرشان تغییر خواهد کرد. مزایایی که در ادامه میخوانید:
با توجه به اینکه انواع دستگاه ضدعفونی کننده دست تولید میشود، انتخاب بهترین نوع دستگاه برای یک رستوران یا کافه نیز چالش برانگیز خواهد بود. پس بهتر است با انواع این دستگاهها هم آشنا شویم:
هر کدام از این دستگاهها مزایای خاص خودشان را دارند اما این روزها دستگاه ضدعفونی کننده دست هوشمند به دلیل عدم نیاز به تماس دست، بیشتر از انواع دیگر آن محبوب شده است. این دستگاه هوشمند را میتوان روی پایه قرار داد یا به دیوار وصل کرد. برخی از این نوع دستگاهها امکان کار با باتری را دارند و میتوان آن را در هر نقطهای از فضا قرار داد. کنترل میزان مصرف مایع ضدعفونی کننده و صرفه جویی در مصرف از دیگر مزایای این دستگاه است.
اگر بهترین دستگاه ضدعفونی کننده دست دنیا را هم در محل نامناسب قرار دهید، کارایی لازم را نخواهد داشت. دستگاه باید در جایی قرار بگیرد که بیشترین احتمال استفاده را توسط افراد داشته باشد.
یکی از محلهای مناسب برای استفاده از دستگاه ضدعفونی کننده دست، ورودی رستوران هاست. عموماً وقتی وارد رستوران میشویم با یک دستگاه که گاهی به صورت اتوماتیک است و گاهی با پدال کار میکند، مواجه میشویم.
بهتر است در ورودی سرویس بهداشتی نیز یک دستگاه ضدعفونی کننده استفاده کنیم تا در صورت نیاز مشتریان بتوانند هنگام ورود و خروج از آن بهره مند شوند. توجه داشته باشید که این کار باعث میشود که مشتری با خیالی آسوده تر از سرویس بهداشتی استفاده کند.
در صورت وجود این دستگاه در ورودی آشپزخانه، کارکنان آشپزخانه میتوانند در مواقع لزوم از دستگاه ضدعفونی کننده بدون دخالت دست استفاده کنند تا انتقال ویروس در این محل کنترل شود.
این دستگاه رومیزی است و شما میتوانید بر روی پیشخوان، میز صندوق و پذیرش یا حتی مشتریان خود از آن استفاده کنید.
رعایت برخی از پروتکلهای بهداشتی مثل استفاده از دستگاه ضدعفونی کننده دست در رستوران ها و کافه ها حتی بعد از کرونا هم جزو عادتهایی خواهد بود که ناخودآگاه به آنها توجه میشود و وجودش آرامش خاطر را تامین کرده و پرستیژ کاری رستوران را بالاتر میبرد. وسیلهای که کم کم به جزء جدانشدنی رستورانها و کافهها تبدیل میشود.
دستگاه ضدعفونی کننده دست هوشمند گاردنیا با طراحی مینیمال و جذاب در 10 رنگ مختلف تولید میشود. این دستگاه نیازی به تماس دست ندارد و میزان مصرف مایع ضدعفونی کننده را به صورت هوشمند کنترل میکند. دستگاهی دکوراتیو و کاربردی که به چشم میآید و جریان سلامتی را در رستوران یا کافه شما برقرار میکند.
انتهای رپرتاژ آگهی/