آخرین خبرهوای تهران در وضعیت نارنجی
3بازدید

انسداد چالوس و آزادراه تهران شمال

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا ضمن تشریح آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور اعلام کرد که دو محور چالوس و آزادراه تهران - شمال همچنان مسدود است.

به گزارش ایسنا، سرهنگ احمد شیرانی درباره وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور گفت: در حال حاضر و برابر آخرین گزارش‌های دریافتی از مراکز کنترل ترافیک پلیس راهور در سراسر کشور، تردد در تمامی محورهای کشور آرام و روان گزارش شده و تنها در آزادراه کرج - قزوین محدوده پایانه شهید کلانتری و آزادراه قزوین - کرج محدوده پل فردیس ترافیک پرحجم اما روان است.

وی با بیان اینکه محور چالوس و آزادراه تهران - شمال در هر دو مسیر تا اطلاع بعدی مسدود است، گفت:‌ محورهای شهداد - نهبندان و خرم آباد - پلدختر نیز تا اطلاع بعدی مسدود است و تردد در این مدت از مسیرهای جایگزین انجام خواهد شد.

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا درباره وضعیت جوی جاده‌های کشور نیز اظهارکرد:‌ گزارش‌ها حاکی از بارش پراکنده باران در برخی از محورهای استان های خراسان رضوی و خراسان شمالی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.