آخرین خبرتریتا پارسی: واکنش ترامپ به احتمال تشدید تنش با ایران
962بازدید
۰

انتشار تصاویر سفرهاي استاني رئيس‌جمهور

در شهريورماه ‪۱۳۸۶‬ با توجه به اتمام مرحله اول سفرهاي استاني رياست محترم جمهوري، اين موسسه با انتشار فراخواني از كليه عكاسان حرفه‌اي و آماتور خواست تا آثار خود را جهت شركت در جشنواره عكسي تحت عنوان «براي ايران» به دبيرخانه اين جشنواره ارسال نمايند.

كتاب «براي ايران» حاوي عكس‌هاي سفرهاي استاني و خارجي رييس جمهور منتشر شد.

به گزارش ایرنا، اين كتاب به همت موسسه فرهنگي هنري الفن القدسي و ولاء منتظر منتشر شده است.

بهروز كرمي، مدير اجرايي جشنواره عكس براي ايران گفت: در شهريورماه ‪۱۳۸۶‬ با توجه به اتمام مرحله اول سفرهاي استاني رياست محترم جمهوري، اين موسسه با انتشار فراخواني از كليه عكاسان حرفه‌اي و آماتور خواست تا آثار خود را جهت شركت در جشنواره عكسي تحت عنوان «براي ايران» به دبيرخانه اين جشنواره ارسال نمايند.

از مجموع هشت هزار عكس ارسال شده ‪ ۱۸۰‬اثر از آثار رسيده توسط هيات داوران جشنواره انتخاب و همزمان با نمايشگاه مطبوعات در سال گذشته در غرفه اي با نام براي ايران در معرض ديد علاقه مندان و بازديدكنندگان قرار گرفت و اكنون در آستانه روز روابط عمومي با كمك و مساعدت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و موسسه فرهنگي ايران آثار راه يافته به نمايشگاه، در قالب يك جلد كتاب نفيس با نام براي ايران منتشر و در دسترس عموم علاقه‌مندان قرار گرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.