آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

انتقاد «جمهوری اسلامی» از زمان اعدام ریگی

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

انفجارهاي شب جمعه زاهدان كه منجر به شهادت و زخمي شدن جمعي از هموطنان در اين شهر شد، نظر كارشناسان قضائي و امنيتي استان سيستان و بلوچستان، كه معتقد بودند اعدام شرور عبدالمالك ريگي مي‌بايست تا ريشه كن شدن كليه عوامل گروهك وي به تأخير مي‌افتاد، را به اثبات رساند.

اين كارشناسان درباره چگونگي محاكمه و زمان اعدام اين شرور نقطه نظرات كارشناسانه‌اي داشتند كه به آنها توجه نشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۶ ۱۵:۴۲

میشد مثل آرجلان در ترکیه با او رفتار کرد ولی حیف از ایرانی که احساسی عمل میکند

ایرانی۱۳۸۹/۰۴/۲۶ ۱۵:۳۱

من هم با نظر این کارشناس موافقم. بلد نیستیم از فرصتهایمان نهایت استفاده رو ببریم. خیلی بیشتر از اینها می شد از عبدالمالک استفاده کرد. خیلی زود اعدام شد. البته عبدالمالک با این جنایتهایی که کرده بود حقش بود که تیکه تیکه بشه، حقش بود که صد بار اعدام بشه آن هم نه با چوبه دار بلکه با سنگسار!!! . . . اما! اما از مسئولین انتظار می رفت که در مورد عبدالمالک دیدگاه کلان داشته باشند و نه خرد! مسئولین می توانستند با جتدالشیطان به این توافق برستد که در ازای عدم (و یا حداقل به تاخیر انداختن) اعدام عبدالمالک، جندالشیطان هم دست از تمام فعالیتهای تروریستی اش بر دارد. تا دیگر خون هیچ بیگناهی توسط این گروهک خبیث و وحشی به زمین ریخته نشود. ولی متاسفانه چنین نکردند. و باز هم فاجعۀ دیگری رخ داد و باز هم شهادت مظلومانۀ جمعی دیگر از هموطنانمان . . . کمی با دور اندیشی عمل کنیم!

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۶ ۱۴:۰۱

با سلام
یک نکته مهم که متاسفانه هیچکس ( احتمالا عامدانه) به آن اشاره نکرده است این است که چرا با وجودیکه همه شواهد و مستندات لازم از جمله خود سرکرده این گروهک تروریستی که به صراحت به دریافت حمایت از آمریکا اعتراف کرده بود، چرا به جای طرح دعوی حقوقی در دادگاههای بین المللی و دریافت خسارت از آمریکا( کاری که اگر آمریکا یک در صد این مدارک را در یک حادثه تروریستی از ایران داشت چه گونه ما را محکوم می کرد).
اینکه فقط چند تا بد و بیراه به غربی ها بگوییم که کار نشد! چرا مدرک اصلی جرم را قبل از پیگیری حقوق مردم ایران از بین بردند؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۶ ۱۳:۳۲

آيا ارزش نداشت با نگه داشتن آن مجرم ونمايش سايه اعدام فراز سر او امنيت آن منطقه را گرو كشي كينم تا اينهمه آدم بي گناه كشته نشود. شتاب زدگي در اعدام مقصرين معروف به جريان باصطلاح فتنه مي بايست باعث يك شتاب زدگي ديگر ميشد. و دودش در چشم مردم بي گناه؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۶ ۱۳:۰۹

متاسفانه اعدام ریگی نشان از یک دید کودکانه در بخش هایی داشت ریگی مهره بسیار ارزشمندی بود که با سوء مدیریت به راحتی از دست رفت. شما ترکیه را نگاه کنید ببیند چند سال است که عبدالله اوجلان را نگه داشته است آیا واقعا اعدام اوجلان بیش از چند دقیقه وقت نیاز دارد؟
دریغا از ساده لوحی . مدیریت هیجانی و قهرمان نمایی

ع-م۱۳۸۹/۰۴/۲۶ ۱۳:۰۹

جرثومه فسادرامیبایست مثل قتلهایی که انجام داده بود به سزایش می رساندند اورا تکه تکه میکردند.چرا درماه معظم رجب اعدام کردند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۶ ۱۲:۳۹

هیچیک از کارهای ما کارشناسی شده انجام نمی گیرد . مالیات رو 75 درصد افزایش داده و پس از اعتصاب دو روزه بازار 60 درصد تخفیف می دهیم ؟؟؟!!!
ترکیه اوجالان رو الان چند ساله دستگیر کرده ولی تا الان اعدامش نکرده چرا ؟؟
کشتن ریگی چند ثانیه بیشتر طول نمی کشه ولی می شد اون جانی را چندین سال در زندان نگه داشت تا ریشه این گروه را خشکاند ولی در اوج احساسات و باغرور اعدامش کردیم !!
هر کاری رو اول انجام می دهیم و بعد کارشناسی می کنیم !!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۶ ۱۱:۰۹

نظرشان کاملا منطقی است...اما این روزها کی به نظرات عاقلانه توجه دارد....

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۶ ۱۱:۰۷

تا به حال به كدوم نظركارشناسي واقعي توجه شده كه اين دوميش باشه وقتي پاي ملت در ميونه سهل انگاري ها بيشتره

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۶ ۱۰:۵۵

الان وقت این بحثها نیست
باید زد ریشه همه آنان را سوزاند
چرا مثل ...و... دارید انتقاد می کنید و به ریگی ها فرصت می دهید

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۶ ۱۰:۴۲

بله
حيف سند به اون خوبي زود رفت زير خاك
يكي از اشتباهات ما اينه
اگر يك متخلف را ميگيريم ميتوانيم همچون پادزهر از اون استفاده كنيم كه متاسفانه زود ميفرستيم زير خاك

هرمتخلفي يك هنري داره حالا خوب يا بد ما ميتوانستيم بيش از اينها از ريگي استفاده كنيم!!!!! مگر خودمان ريگي به كفش داشته باشيم

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۶ ۱۰:۳۸

یاید ریشه را حل کرد با اعدام و کشتار مشکل حل نمیشه باید ره انتقاد و نقد را باز گذاشت مطبوعات باید در نقد ازاد باشن

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۶ ۱۰:۲۶

از تركيه ياد بگيريد كه اوجلان را با اينكه مسبب مرگ هزاران نفر بود بخاطر حفظ منافع مهمتر اعدام نكرد.

ali۱۳۸۹/۰۴/۲۶ ۱۰:۲۶

معمولا وقی کار از کار می گذره همه از کار ایراد میگیرن.

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۶ ۱۰:۰۲

خدا خیرتون بده چه حرفهایی می زنید . آخه که تو این مملکت به نظر کارشناسان اهمیت داده شده که این بار شاهد اون باشیم.

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۶ ۰۹:۵۹

اصلا معلوم نشد طرف چطوری اعدام شد . هیچ عکسی هم از اعدام ریگی منتشر نشد . کلا قضیه مشکوکه

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۶ ۰۹:۴۶

اگه یادتون باشه کیهان اینو گفت و ابراز نگرانی هم کرده بود!حالا که کار از کاز کذشته میگین!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.