هلاکت تعدادی از اشرار مسلح در جنوب شرق کشور

روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه از هلاکت غلام شه بخش و ۵ شرور مسلح دیگر در درگیری با رزمندگان این قرارگاه در منطقه جنوب شرق کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۰۹۶۴۴۴
|
۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۹ 01 January 2022
|
10053 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پی درگیری‌های چند روز اخیر رزمندگان قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در جنوب شرق کشور، امروز شنبه ۱۱ دیماه ۱۴۰۰ رزمندگان این قرارگاه با رصد دقیق و عملیات پیچیده اطلاعاتی موفق به شناسایی مخفیگاه و مقر استقرار تعدادی از اشرار مسلح معروف در منطقه عمومی کورین استان سیستان و بلوچستان شدند.

این اطلاعیه می‌افزاید: در این درگیری شدید "غلام شه بخش" همراه با ۵ شرور مسلح دیگر به هلاکت رسیده و ۵ تن از آنان نیز زخمی شدند. همچنین مخفیگاه و مقر اشرار مسلح بطور کامل منهدم گردید.

در این درگیری که در جوار یکی از روستا‌های منطقه انجام پذیرفت تعداد سه تن از رزمندگان بومی و بسیجی مدافع امنیت مردم به شهادت رسیدند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟