آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

اعلام جزئیات طرح ترافیک در سال آینده

رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر تهران گفت: ظرفیت زیست محیطی هسته مرکزی شهر و تعداد خودروهایی که می‌تواند پذیرا باشد باید تعیین شود، اگر این ظرفیت مشخص شود بیشتر از آن تعداد مجوز داده نخواهد شد.

اعلام جزئیات طرح ترافیک در سال آینده

 

سیدجعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر تهران، درباره فروش مازاد طرح ترافیک به صورت روزانه، اظهار کرد: باید برای تعیین ظرفیت محدود طرح ترافیک ارزشیابی دقیقی انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت زیست محیطی هسته مرکزی شهر و تعداد خودروهایی که می‌تواند پذیرا باشد باید تعیین شود، ادامه داد: اگر این ظرفیت مشخص شود بیشتر از آن تعداد مجوز داده نخواهد شد.

تشکری هاشمی با بیان اینکه ساز و کارهای صدور مجوز روزانه طرح ترافیک باید تغییر کند، تصریح کرد: طبقات خاصی که نیازمند مجوز هستند مانند بیماران خاص، معلولان و جانبازان، افرادی که شغل‌شان درون محدوده است باید مدنظر قرار دهیم.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر تهران افزود: مبلغی برای ورود به محدوده طرح ترافیک از مردم طی ۴۰ سال گذشته دریافت می‌شد که این مبالغ باید صرف بهبود کیفیت آمد و شد در شهر تهران شود؛ به عنوان مثال صرف توسعه حمل و نقل و ترافیک و ... شود.

وی با بیان اینکه مردم باید بدانند پولی که بابت طرح ترافیک پرداخت می‌کنند مستقیما صرف بهبود ترافیک شهری خواهد شد، ادامه داد: در کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر تهران تمام تلاش خود را می‌کنیم که طرح برای سال ۱۴۰۱ اصلاح شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.