آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

تولید ۳۰ میلیون دز واکسن کرونای داخلی تاکنون

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تا کنون با ۳۰ میلیون دُز واکسن کرونای تولید داخل نیاز کشور را تامین کرده‌ایم، گفت: واکسن مورد نیاز کشور برای سال آینده هم از منابع تولید داخل تامین می‌شود.

تولید ۳۰ میلیون دز واکسن کرونای داخلی تاکنون

 

به گزارش تابناک بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، دکتر دارایی در مراسم افتتاح کارخانه واکسن فخراوک، گفت: در اینجا شاهد تولید واکسن کرونا هستیم و دوستان به قولی که دادند، عمل کردند و در کمترین زمان ممکن با ساخت این مجموعه با فناوری بالا که البته تماما از سوی خود دانشمندان ما در مجموعه وزارت دفاع انجام شده است. بنابراین توانستند به تولید واکسن کرونا دست یابند و در اختیار وزارت بهداشت قرار دادند.

وی افزود: در حال حاضر مردم می‌توانند از واکسن فخرا در سطح عرضه استفاده کنند. این یکی از دستاوردهای بزرگ جمهوری اسلامی ایران است؛ چراکه علی‌رغم تمام تحریم‌های ظالمان، ما همچنان مصمم هستیم که همه نیازهای مردم‌مان را در حوزه کالاهای سلامت، دارو، واکسن و... تامین کنیم.

دارایی ادامه داد: تا کنون با ۳۰ میلیون دُز واکسن کرونای تولید داخل از سوی شرکت‌های مختلف دارویی و دانش‌بنیان، توانستیم نیاز کشور را تامین کنیم. در آینده نزدیک این تولید به رقم بالاتری خواهد رسید.

وی گفت: در عین حال واکسن مورد نیاز کشور برای سال آینده هم از منابع تولید داخل تامین می شود. این واکسن‌ها با پلتفرم‌های مختلف، کارایی بالا و ایمنی مناسب در اختیار مردم قرار می‌گیرند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مهران۱۴۰۰/۱۱/۰۵ ۱۷:۲۲

کل اروپا دست بدست داده یکنوع واکسن (استرازنکا) درست کرده اند امریکای بزرگترین تولیدکننده دارو 3 نوع چین 2نوع ولی.ما 6-7 نوع.(یاد دخترمخترع انرژی هسته ای زمان محمود افتادم)..لابد سال دیگه هم به بهانه حمایت ازتولیدداخل واردات واکسن کلا ممنوع خواهدشد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.