آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
4465بازدید

الاغي در مكزيك کتک‏کاری کرد، زنداني شد

گومز گفت: در تمام منطقه من، اگر هر كسي جرمي را مرتكب شود زنداني مي‌شود؛ مهم نيست كه حيوان باشد يا انسان.

الاغي در جنوب مكزيك، به جرم حمله و ضرب و جرح زنداني شد.

به گزارش فارس به نقل از آسوشيتدپرس از «توكستلا گوتيرز»، اين حيوان در زنداني محلي كه معمولاً براي نگهداري مردم مست و ديگر تخلفات از آنها نگهداري مي‌شود، زنداني شده است.
پليس اعلام كرده اين الاغ با لگدهاي خود، دو نفر را مورد ضرب و جرح قرار داده است.

«سينار گومز»، از مقامات پليس اعلام كرد: اين الاغ تا زماني كه صاحبش پرداخت خسارات درماني دو مرد مضروب را تقبل كند، در پشت ميله‌هاي زندان خواهد ماند.

گومز گفت: در تمام منطقه من، اگر هر كسي جرمي را مرتكب شود زنداني مي‌شود؛ مهم نيست كه حيوان باشد يا انسان.
صاحب الاغ اظهار كرد كه در حال گفت‌وگو با مصدومان براي گرفتن رضايت آنهاست.

قربانيان گفته‌اند: اين الاغ يكشنبه، سينه «گنارو واسكوئز» 63 ساله را گاز گرفته است و سپس به «آندرس هرناندز» 52 ساله كه قصد نجات قرباني قبلي را داشته، لگد زده و باعث شكستگي زانوي او شده است.
 
«هرناندز» گفت: پليس با كمك كمتر از ده نفر موفق به مهار اين الاغ شده است.
پليس شهر «چياپاس» پيش از اين نيز سابقه بازداشت يك گاو را به جرم نابودي محصولات كشاورزي دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۳/۰۱ ۰۹:۲۷

الاغه ميره زندان چندتا خلاف حرفه اي هم ياد ميگيره

ناشناس۱۳۸۷/۰۲/۳۱ ۱۴:۱۰

"شتم" يعني فحش و ناسزا. حال سوال اينجاست كه آن حيوان زبان بسته چگونه لب به ناسزا گشوده! در كشوري كه الاغشان فحش مي‌دهد آدمشان چكار مي‌كند!؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.