آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

حضور مقامات عالی ایران در وین صحت ندارد

رسانه‌های غربی در روزهای اخیر تلاش می‌کنند با انتشار اخبار غیر واقعی، دو گزاره جعلی شامل "ضرورت اتخاذ تصمیم سیاسی از سوی ایران" و طرح "ضرب‌الاجل خودساخته" را تثبیت کنند و افکار عمومی را نسبت به شکل‌گیری شرایط اضطراری در مذاکرات شرطی نمایند.

حضور مقامات عالی ایران در وین صحت ندارد


به گزارش تابناک به نقل از نورنیوز، شب گذشته لورا روزن، خبرنگار آمریکایی به نقل از فردی که در نزدیکی محل اقامت سفیر ایران در وین ساکن است گفت: با توجه به تحرکات امنیتی بی‌سابقه در اطراف اقامتگاه سفیر ایران احتمالا در این دور از مذاکرات، مقام عالی‌رتبه‌ای از ایران در وین حاضر است.

پس از انتشار این خبر که اساسا غیر واقعی بود، خبر دیگری در فضای مجازی منتشر و به سرعت دست به دست شد، مبنی بر این که احتمالا محمد اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی ایران برای ارائه مشاوره تخصصی به تیم مذاکره کننده به وین سفر خواهد کرد.

انتشار اخباری جهت‌دار از این دست که به نقل از منابع مجعول منتشر می‌شود ضمن آنکه غیر واقعی و کذب است اقدامی در جهت فضاسازی هدفمند به منظور اثرگذاری روانی بر مذاکرات تلقی می‌شود.

رسانه‌های غربی در روزهای اخیر تلاش می‌کنند با انتشار اخبار غیر واقعی، دو گزاره جعلی شامل "ضرورت اتخاذ تصمیم سیاسی از سوی ایران" و طرح "ضرب‌الاجل خود ساخته" را تثبیت کنند و افکار عمومی را نسبت به شکل‌گیری شرایط اضطراری در مذاکرات شرطی نمایند.

تیم مذاکره‌کننده ایران با اخذ دستورالعمل کاری دقیق و جامع و با اختیارات کافی از روز سه‌شنبه در وین حاضر شده و روند مذاکرات را بر اساس سیاست‌های تعیین شده با اولویت پیگیری گفت‌وگوها در حوزه رفع تحریم‌های ظالمانه دنبال می‌کند.

در این میان، هرچند طرف آمریکایی به دلیل عدم انسجام هیئت حاکمه این کشور و فقدان اختیارات کافی، موجب کُند شدن روند مذاکرات شده است لیکن جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام نموده که دستیابی به توافق خوب را قربانی ضرب‌الاجل‌های بی‌مبنا نخواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۱۱/۲۱ ۱۷:۳۶

برنج کیلویی 90 هزار تومان گوشت 200 هزار تومان و .... دست بردارید از این لجبازی های احمقانه

ناشناس۱۴۰۰/۱۱/۲۱ ۱۷:۱۲

از کی تا حالا محمد اسلامی مقام عالی رتبه شده ؟؟؟!!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.