آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
0بازدید

استفاده روزانه ۱۱ میلیون کاربر از «شاد»

سخنگوی اپلیکیشن شاد اعلام کرد: در حال حاضر شاد بیش از ۲۰ میلیون کاربر دارد و به‌طور میانگین روزانه ۱۱ میلیون کاربر از شبکه شاد استفاده می کنند. بیش از ۱۳ میلیون دانش آموز در حدود ۱۲۸ هزار مدرسه، مشغول دریافت آموزش مجازی از طریق شبکه شاد هستند.

استفاده روزانه ۱۱ میلیون کاربر از «شاد»

به گزارش «تابناک»، حسین صادقی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در حال حاضر شاد در کنار «آموزش‌های حضوری» و به منظور تکمیل آموزش‌ها در مدارس،‌ به عنوان بستری امن و مطمئن، مورد استفاده قرار می‌گیرد اظهار کرد: نظام تعلیم و تربیت کشور همواره در تلاش است تا ضمن فراهم کردن امکان دسترسی به فرصت های برابر آموزشی برای همه دانش آموزان، کیفیت آموزش را نیز ارتقاء دهد.

وی افزود: شبکه شاد نیز در راستای تحقق این هدف مهم در اوایل شیوع کرونا، راه‌اندازی شد و آموزش و پرورش توانست امر آموزش دانش آموزان را طی دو سال گذشته در کنار آموزش‌های حضوری و به صورت ترکیبی از این طریق راهبری کند.

سخنگوی اپلیکیشن شاد با بیان اینکه امسال نیز همانند سال گذشته، همچنان تعرفه اینترنت مصرفی شبکه شاد برای معلمان و دانش آموزان، رایگان است گفت: البته برای استفاده از دو سرویس «شادبین» و «رمزینه‌خوان» تعرفه عادی اینترنت محاسبه می‌شود.

صادقی صیانت از اطلاعات شخصی و محرمانه کاربران در فضایی امن را از مزیت‌های مهم شبکه شاد دانست و به مخاطبان این شبکه توصیه اکید کرد که جهت جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده توجه داشته باشند که هر پیامی جهت دریافت «کد تأیید»، تقلبی و برای دسترسی به حساب کاربر و سوء استفاده از آن است و هیچ‌کس به هیچ عنوان حتی با عنوان پشتیبان شاد اجازه دریافت کد تأیید شما جهت ورود به اکانت شاد را ندارد. کد تأیید، شخصی و صرفاً متعلق به شماست و هرگونه پیام برای دریافت آن قطعاً برای کلاهبرداری و سوء استفاده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر شاد بیش از ۲۰ میلیون کاربر دارد و به‌طور میانگین روزانه ۱۱ میلیون کاربر از شبکه شاد استفاده می کنند. بیش از ۱۳ میلیون دانش آموز در حدود ۱۲۸ هزار مدرسه، مشغول دریافت آموزش مجازی از طریق شبکه شاد هستند.

سخنگوی اپلیکیشن شاد در پاسخ به پرسشی مبنی بر آخرین آمار استفاده روزانه از شبکه شاد با توجه به غیرحضوری شدن مجدد کلاس های درس در برخی استان‌ها اظهار کرد: در ماه‌های گذشته به‌طور میانگین ۱.۵ میلیون نفر به‌صورت همزمان در شاد حضور داشتند که با شیوع مجدد کرونا و غیرحضوری شدن مدارس در مناطق مختلف، این آمار در اوایل هفته گذشته به دو میلیون و ۷۵۰هزار نفر در ثانیه افزایش یافت. شاد پیش‌ از این رکورد ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار کاربر همزمان را در آبان ۱۴۰۰ تجربه کرده بود.

صادقی افزود: تاکنون بیش از ۴۸ میلیارد پیام و ۱۸ میلیارد فایل در شبکه شاد مبادله شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۱۱/۲۳ ۱۰:۵۱

وقتی ۱۳ میلیون نفرو زور کردین استفاده کنن، ولی روزی ۱۱ میلیون کاربر فعال داره، یعنی ... :))

ناشناس۱۴۰۰/۱۱/۲۳ ۱۰:۴۵

شاد سطح دانش نرم افزاری ایران چند مرحله ارتقا داد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.