آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

به دام افتادن قاچاقچی سلاح غیرمجاز در حمیدیه

با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه حضرت، ولی عصر خوزستان یک قاچاقچی سلاح در شهرستان حمیدیه دستگیر شد.

به دام افتادن قاچاقچی سلاح غیرمجاز در حمیدیه

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان حمیدیه گفت: در راستای مبارزه با خرید و فروش سلاح و مهمات غیرمجاز و در پی دریافت گزارشی مبنی بر فعالیت فردی در زمینه قاچاق سلاح غیرمجاز با دستور دادستانی بررسی این موضوع در دستور کار قرار گرفت.

مهدی امیری افزود: با رصد سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان خوزستان این فرد که در حال برنامه ریزی برای فروش تعدادی سلاح بود شناسایی و در عملیاتی دستگیر و از این متهم ۶قبضه سلاح جنگی کشف و با صدور قرار تامین قانونی روانه زندان شد.

وی ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌های جهادی و انقلابی نیرو‌های سازمان اطلاعات سپاه حضرت ولی عصر خوزستان در جهت تامین امنیت و آرامش شهروندان تاکید کرد: دادستانی با هر گونه خرید و فروش اسلحه و مهمات غیرمجاز به شدت برخورد خواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

زنبورک۱۴۰۰/۱۱/۲۵ ۰۸:۴۸

به دام افتادن قاچاقییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.