آخرین خبرتریتا پارسی: ایران در انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا پیروز شد
0بازدید

توقف پروازهای بزرگترین شرکت هواپیمایی روسیه

آئروفلوت، شرکت هواپیمایی پرچمدار روسیه اعلام کرد که از تاریخ هشت مارس (سه‌شنبه جاری) تمام پرواز‌های بین‌المللی خود را متوقف می‌کند و تنها بلاروس استثنا است.

توقف پروازهای بزرگترین شرکت هواپیمایی روسیه
به گزارش تابناک به نقل از  ایسنا، به نقل از یورونیوز، این اقدام بزرگترین شرکت هواپیمایی دولتی روسیه پس از آن صورت گرفت که آژانس حمل و نقل هوایی این کشور توصیه کرد تمام خطوط هوایی دارای هواپیما‌های اجاره‌ای خارجی پرواز‌های مسافری و باری به خارج از این کشور را متوقف کنند.

این سازمان به خطر بالای توقیف هواپیما‌های اجاره‌ای خارجی به‌عنوان بخشی از تحریم‌های غرب اشاره کرد که اجاره هواپیما به روسیه را ممنوع می‌کند.

توصیه آژانس حمل و نقل هوایی روسیه برای خطوط هواپیمایی روس که از هواپیما‌های ساخت روسیه استفاده می‌کنند یا هواپیما‌های خارجی در خطر توقیف را ندارند اعمال نمی‌شود.

آئروفلوت گفت برای مسافرانی که قرار است پس از شش مارس روسیه را ترک کنند و پس از هشت مارس به کشور بازگردند بلیت برگشت لغو می‌شود. کسانی که بلیت‌های یک طرفه دارند تا هشت مارس مجاز به پرواز خواهند بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.