آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
1بازدید

«رابرت مالی» از وین به واشنگتن بازگشت

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که مذاکره کننده آمریکایی «رابرت مالی» و تیمش پس از توقف مذاکرات برای رایزنی به واشنگتن بازگشته اند.

«رابرت مالی» از وین به واشنگتن بازگشت

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از رویترز، وزارت خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد که مذاکره کننده آمریکایی «رابرت مالی» و تیمش پس از توقف مذاکرات برای دستیابی به توافق هسته‌ای ایران، برای رایزنی به واشنگتن بازگشته اند.

در همین ارتباط نیز «ند پرایس»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت که ایالات متحده همچنان بر این باور است که توافق بالقوه برای بازگشت به توافق هسته‌ای ایران نزدیک است، اما گفت که باید در مکان‌هایی مانند تهران و مسکو تصمیم گیری شود.

پیش از این نیز، «ند پرایس» به خبرنگاران گفته بود: واشنگتن هنوز برنامه‌ای برای برگزاری دیدار میان سرگئی لاوروف و آنتونی بلینکن دیپلمات‌های ارشد روسیه و ایالات متحده ندارد.

پیش از این دیدار و گفتگوهای وزرای خارجه روسیه و آمریکا از زمان قبل از تهاجم روسیه به اوکراین برنامه ریزی شده بود که اکنون به نظر می‌رسد این دیدار به هم خورده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

بهروز۱۴۰۰/۱۲/۲۱ ۰۹:۴۱

کار امریکا وقت کشی بر ای گرفتن امتیاز بیشتر از ایرانه بقول معروف میخواد به مرگ بگیره که به تب رازی شویم برجامی در کار نخواهد بود چون امریکا به خواسته اسرائیل و عربستان خائن و امارت نامرد عمل می کنه و نمی خواهد این گاوهای شیرده رو از دست بدهد

ناشناس۱۴۰۰/۱۲/۲۱ ۰۸:۰۱

یک سوال مگر رابرت مالی نماینده امریکا نیست پس داریم با امریکا مستقیم مذاکره میکنیم اینا بگید به کسایی که میگن با امریکا مستقیم مذاکره کنید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.