آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

شير مادر نخستين واکسيناسيون نوزاد در مقابل بيماري‌ها

ایرنا: عضو هيات علمي دانشگاه و فوق تخصص نوزادان، خاصيت ايمن بخشي شير مادر را برجسته خواند و گفت: شير مادر نخستين واکسيناسيون نوزاد در مقابل بيماريهاست.
   
دکتر "سيد حسين فخرايي" به مناسبت هفته شير مادر که از امروز - يکشنبه - آغاز مي شود افزود: شير مادر نوزاد را از بيماريهاي عفوني در امان نگه مي‌دارد و کودکاني که با شير مادر تغذيه مي‌شوند از آلرژي و حساسيت کمتري نسبت به نوزاداني برخوردارند که از شير خشک تغذيه مي‌شوند.

وي با يادآوري اين که ميزان کلسترول، فشار خون و ديابت اين نوزادان در سنين بالاتر نيز از بقيه کمتر است ،‌گفت : به علت برقراري ارتباط عاطفي بين مادر و نوزاد در جريان شيردهي ارتباط قوي‌تري شکل مي‌گيرد و اين نوزادان در آينده انسانهاي باثبات تري خواهند بود.

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي تصريح کرد: تحقيقات نشان مي دهد که عفونت‌هاي دستگاههاي تنفسي فوقاني مثل گوش و نيز دستگاه گوارش در افرادي که با شير مادر تغذيه شده‌اند نسبت به نوزاداني که از شير خشک استفاده مي‌کنند، کمتر است.

فخرايي از شير مادر به عنوان غذاي کامل هميشه در دسترس نوزادان نام برد و گفت: احتمال آلودگي شير مادر وجود ندارد هر چند که ممکن است شير خشک در اثر آلودگيهاي ناشي از اين محصول، آب و دست انسان ، آلوده شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.