آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

اظهارات سلاجقه درباره مرگ پلنگ قائمشهر

رییس سازمان محیط زیست کشور گفت: مشکلی در تامین تفنگ بیهوشی در شمال نداشتیم اما اصلاً تفنگ بیهوشی در ترافیک گیر کرد و نرسید و به هر حال پلنگ هم کشته شد!

اظهارات سلاجقه درباره مرگ پلنگ قائمشهر

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، علی سلاجقه رییس سازمان محیط زیست کشور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت با اشاره به تلف‌شدن پلنگ قائم‌شهر و استفاده نکردن از تفنگ بیهوشی برای زنده‌گیری اظهار کرد: مشکلی در تامین تفنگ بیهوشی در شمال نداشتیم. اما اصلاً تفنگ بیهوشی در ترافیک گیر کرد و نرسید! پلنگ هم به مردم حمله کرده بود و شرایطی بود که آن پلنگ حتی دو نفر از نیروهای انتظامی را هم زخمی کرده بود و حتی به خود دوستان محیط زیست هم حمله کرده بود ولی تا تفنگ برسد آن پلنگ هم کشته شد! در دولت هم این موضوع را مطرح کردیم که تامین لازم تفنگ بیهوشی در سراسر کشور انجام گیرد.

وی با اشاره به کمبود هلیکوپتر برای اطفای حریق اظهار کرد: در مورد هشدار و اطفای حریق هم این امر به وزارت دفاع سپرده شده است که پایگاه‌های آنها در حال تجهیز شدن هستند. قرار شد حتماً هرجا هلیکوپتر و هواپیما نیاز است بتوانیم تامین کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۰۷ ۱۴:۲۱

به هر حال
همینه که هست.

پسرک فضول۱۴۰۱/۰۲/۰۷ ۱۴:۰۰

آقای سلاجقه من ارادت خاصی به شما دارم. بیش از 30 سال است شما را می شناسم. از شما بعیده. ترا به خدا ماست مالی نفرمایید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.