آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

ورود کوروت الکتریکی به بازار رسما تایید شد

کوروت الکتریکی از باتری های اولتیوم جنرال موتورز استفاده خواهد کرد و گفته می شود 1000 اسب بخار قدرت دارد.

ورود کوروت الکتریکی به بازار رسما تایید شد

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مارک رویس، رئیس جنرال موتورز، امروز در CNBC اعلام کرد که یک خودروی الکتریکی کوروت پس از عرضه یک مدل هیبریدی شورولت در سال ۲۰۲۳، به زودی به بازار می‌آید.

کوروت الکتریکی از پلت فرم باتری Ultium جنرال موتورز استفاده خواهد کرد که قبلا اعلام شده بود احتمالا نام تجاری شورولت با نام "E-Ray" می‌تواند برای نوعی از مدل کوروت برقی استفاده شود.

به نظر می‌رسد نمونه اولیه استتار شده دقیقاً همان بدنه کوروت بنزینی را دارد؛ تفاوت اصلی در ظاهر است که اکنون با رنگ زرد کالیپر‌های ترمز ارائه می شود.

وقتی کوروت الکتریکی وارد بازار می‌شود، باید مشخصات عملکردی را برای رقابت با دیگر خودروهای بنزینی ارائه دهد. کوروت Z۰۶، برای نمونه، یک موتور ۶۷۰ اسب بخاری ۵.۵ لیتری V-۸ دارد، در حالی که گفته می‌شود مدل هیبریدی حدود ۱۰۰۰ اسب بخار قدرت را از نسخه دو توربوی آن موتور همراه با موتور الکتریکی ارائه می‌دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.