آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

تزریق دز چهارم واکسن به گروه‌های پرخطر

دکتر زالی به شهروندان تهرانی توصیه کرد با توجه به گذشت چهار تا ۶ ماه از دریافت دز دوم واکسن و تنزل سطح آنتی بادی در بدنشان حتما برای دریافت دز سوم اقدام کنند.

تزریق دز چهارم واکسن به گروه‌های پرخطر

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درخصوص تزریق دز چهارم واکسن تاکید کرد: تزریق دز چهارم واکسن کووید ۱۹ فعلا برای بیماران خاص و سالمندان بالای ۸۰ سال و گروه‌های ارایه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی که ۶ ماه از تزریق دز سوم آن‌ها گذشته انجام می‌شود.

دکتر علیرضا زالی در گفت و گویی با بیان اینکه تعداد بستریان بیماری کرونا در طول چهار هفته اخیر به پایین‌ترین میزان رسیده است، بر ضرورت دریافت دز سوم واکسن کرونا و تکمیل فرایند واکسیناسیون شهروندان تاکید کرد.

وی همچنین اظهارکرد: شرایط تهران در حوزه امیکرون نسبتا باثبات است و تعداد بستریان در طول چهار هفته اخیر به پایین‌ترین میزان رسیده و مرگ و میر کاهش یافته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به این که واکسیناسیون کووید۱۹ در تهران درحال رسیدن به ۲۶ میلیون نفر است، خاطرنشان کرد: تاکنون حدود ۱۰ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر دز اول، ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر دز دوم و پنج میلیون ۲۵۰ هزار نفر نیز دز سوم واکسن را تزریق کرده اند.

وی به شهروندان تهرانی توصیه کرد با توجه به گذشت چهار تا ۶ ماه از دریافت دز دوم واکسن و تنزل سطح آنتی بادی در بدنشان حتما برای دریافت دز سوم اقدام کنند و برای تکمیل فرایند واکسیناسیون خود در اسرع وقت به مراکز واکسیناسیون اقدام کنند.

دکتر زالی درخصوص تزریق دز چهارم واکسن نیز یادآور شد: فعلا تزریق دز چهارم واکسن کووید ۱۹ برای بیماران خاص و سالمندان بالای ۸۰ سال و گروه‌های ارایه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی که شش ماه از تزریق دز سوم آن‌ها گذشته باشد انجام می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.