آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

دلیل تاخیر در جراحی آل کثیر چه بود؟

مهاجم مصدومی که ۳ ماه وبال گردن پرسپولیس شد

این بازیکن مصدوم که ماه ها زیر بار مصدومیت خود نمی رفت و از سوی سرمربی نیز به بازی گرفته نشد، با تعلل عجیب باشگاه ، از لیست هم خارج نشد و به این ترتیب حالا با چند ماه تاخیر جراحی خواهد کرد و آغاز فصل آتی لیگ اینده را هم از دست خواهد داد!

مهاجم مصدومی که ۳ ماه وبال گردن پرسپولیس شد

عیسی آل‌کثیر که سرانجام رضایت داده و تصمیم گرفته است رباط صلیبی خود را عمل کند، بعد از ماه رمضان در دوحه قطر پای خود را جراحی خواهد کرد!

به گزارش تابناک ورزشی، این بازیکن مصدوم که ماه ها زیر بار مصدومیت خود نمی رفت و از سوی سرمربی نیز به بازی گرفته نشد، با تعلل عجیب باشگاه ، از لیست هم خارج نشد و به این ترتیب حالا با چند ماه تاخیر جراحی خواهد کرد و آغاز فصل آتی لیگ اینده را هم از دست خواهد داد!

مهاجم مصدومی که ۳ ماه وبال گردن پرسپولیس شد

آل کثیر مدتی است که در تمرینات پرسپولیس هم شرکت نمی‌کند و به‌دنبال مهیا کردن زمینه سفرش به قطر بود. او درحالی که در تهران هم می‌تواند این عمل را انجام دهد، به‌توصیه چند تن از بازیکنان لژیونر تصمیم گرفته است زانوی خود را در قطر عمل کند، ظاهراً پورعلی‌گنجی و دیگر بازیکنان لژیونر در قطر برای او زمینه حضور در یک بیمارستان در دوحه را فراهم کرده‌اند تا مشکلی از این بابت نداشته باشد.

گفته می‌شود هزینه درمان آل‌کثیر در قطر ۴۰۰ میلیون تومان خواهد بود و او این روز‌ها در حال رایزنی با باشگاه پرسپولیس است تا بتواند با دریافت مطالبات باقی مانده‌اش پول این عمل را فراهم کند!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.