آخرین خبرقیمت خودرو امروز پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۵
1بازدید
۰

حامی سرسخت صیانت معترض گرانی اینترنت شد

ویس کرمی گفت: باید نظارتی وجود داشته باشد که اگر افزایش قیمت اینترنت اتفاق می افتد، مبتنی بر واقعیات موجود بوده و فراتر از آن نباشد.

حامی سرسخت صیانت معترض گرانی اینترنت شد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یازدهم یمت اینترنت بیان کرد: باید توجه داشته باشیم که امروزه بسیاری از کارهای اداری، تجاری و کسب و کارهای ما به طور طبیعی در فضای اینترنت انجام می شود. همچنین بسیاری از پژوهش های علمی و تحقیات در بستر اینترنت صورت می گیرد و آرام آرام تاثیر فضای اینترنت و فضای مجازی و شبکه های اجتماعی گاهی با فضای واقعی جامعه برابری می کند.

گرانی اینترنت روی کسب و کارها اثر می گذارد

مهرداد ویس کرمی ، افزود: به طور طبیعی گرانی اینترنت روی همه این کسب و کارها اثر می گذارد و مشکلاتی را برای کشور ایجاد می کند.

نماینده مردم خرم آباد در رابطه با اینکه علت گرانی اینترنت چیست، گفت: در این رابطه باید وزیر و وزارت ارتباطات پاسخگو باشند، اما چون اینترنت هم در فضا و بستر اقتصاد کشور قرار دارد، تابع شرایط کلی حاکم بر کشور است و یکی از علت ها طبیعتا مشکلاتی است که در تورم و در جاهای دیگر وجود دارد و بنابراین روی قیمت اینترنت نیز اثر می گذارد.

ویس کرمی در پایان تاکید کرد: باید نظارتی وجود داشته باشد که این افزایش قیمت اینترنت هم اگر اتفاق می افتد مبتنی بر واقعیات موجود بوده و فراتر از آن نباشد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.