رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرپشت پرده تورم سیمان / وقتی انکار محدودیت‌های گاز، به قیمت گرانی خانه تمام می‌شود!
2بازدید
۷۳

با هفتاد و هفتمین روز حمله روسیه به اوکراین

واکنش کرملین به وقوع کودتا در روسیه /ارسال 7000 هزار موشک به اوکراین از سوی آمریکا /استقرار نیروهای نظامي بلاروس در مرز اوکراین/مدیر اطلاعات ملی آمریکا:‌ پوتین برای جنگی طولانی آماده می شود

هفتاد و هفتمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

واکنش کرملین به وقوع کودتا در روسیه /ارسال 7000 هزار موشک به اوکراین از سوی آمریکا /استقرار نیروهای نظامي بلاروس در مرز اوکراین/مدیر اطلاعات ملی آمریکا:‌ پوتین برای جنگی طولانی آماده می شود

هشدار سناتور آمریکایی درباره ورود آمریکا به جنگ اوکراین

بین الملل تابناک: هفتاد و هفتمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

{$smarty_live_blog}

دفع حملات اوکراین به جزیره مار

وزارت دفاع روسیه سه‌شنبه شب اعلام کرد که نیروهای این کشور حملات ارتش اوکراین به جزیره مار را دفع کرده و نیروهای اوکراینی در این حملات متحمل تلفات سنگین شده‌اند.

به گزارش "اسپوتنیک"، وزارت دفاع روسیه گفت: در چند روز اخیر ارتش اوکراین سعی کرد به جزیره مار حمله کند اما در این حملات متحمل تلفات سنگین شد. ارتش اوکراین یک جنگنده سوخوی ۲۷، سه فروند جنگنده سوخوی ۲۴، چندین فروند بالگرد می‌۲۴ و می‌۸ و همچنین ۳۰ فروند پهپاد را از دست داده است.

ایگور کوناشنکوف سخنگوی وزارت دفاع روسیه افزود: این حملات ارتش اوکراین از نظر نظامی بی‌معنی بوده است.

یک مقام دیگر در وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین دستور حمله به این جزیره را داده است و وی به دنبال یک پیروزی به مناسبت ۹ ماه مه (۱۹ اردیبهشت) یا روز پیروزی اروپا در نازی‌های آلمان بوده است.

وی افزود با این حال رئیس ستاد مشترک ارتش اوکراین با این حمله مخالف بوده است.

این مقام روس همچنین ادعا کرد که ایده حمله به این جزیره را مشاوران انگلیسی به زلنسکی داده‌اند و قرار بوده است پیروزی در این حمله در بیانیه مشترک بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس و زلنسکی منعکس شود.

هشدار سناتور آمریکایی درباره ورود آمریکا به جنگ اوکراین

تامی توبرویل سناتور جمهوری‌خواه از ایالت آلاباما گفت، آمریکا با حمایت خود از اوکراین بیش از حد روسیه را تحریک می‌کند و این کار می‌تواند واشنگتن را وارد جنگ با مسکو کند.

به گزارش "نیوزویک"، توبرویل این اظهارات را در جریان جلسه استماع روز سه شنبه (به وقت آمریکا) در کمیته خدمات مسلح سنا با حضور اوریل هاینز مدیر اطلاعات ملی و ژنرال اسکات بریر مدیر آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا بیان کرد.

این مقامات اطلاعاتی آمریکا برای ارائه گزارشی در مورد تهدیدات جهانی علیه این کشور در مقابل کمیته حاضر شدند.

وی افزود: ما درحال تحریک روسیه هستیم و با افتخار آن را اعلام می‌کنیم، همانطور که رئیس جمهور آمریکا گفت ما باید این اقدامات را کاهش دهیم.

وی اگرچه ادامه حمایت آمریکا از اوکراین را تایید کرد اما گفت: ما نمی‌خواهیم این کمک‌ها را به حدی پیش ببریم که تعداد زیادی از سربازان ما به این جنگ وارد شوند.

توبرویل با اشاره به سفر مقامات مختلف آمریکایی به اوکراین گفت: به نظر من تعداد زیادی از مقامات در حال سفر به اوکراین هستند. ما در مقابل باید کارهای بهتری انجام دهیم. ما در مسیر حساسی قدم می‌گذاریم و در صورت عبور از نقطه قرمز، امکان بازگشت وجود ندارد.

تصویب کمک 40 میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین

مجلس نمایندگان آمریکا ساعاتی پیش بسته جدید حمایت مالی از اوکراین به ارزش ۴۰ میلیارد دلار را تصویب کرد .

به گزارش آسوشیتدپرس، تصویب این کمک مالی که با اکثریت قابل توجه ، ۳۶۸ رای موافق در برابر ۵۷ رای مخالف، به عمل آمد؛ هفت میلیارد دلار بیشتر از درخواست ماه آوریل دولت بایدن دراین زمینه بود؛ این لایحه کمک های اقتصاد و نظامی به اوکراین خواهد بود.

آسوشیتدپرس افزود: این لایحه با اکثریت دموکرات ها و با حمایت سه چهارم جمهوریخواهان تصویب شد؛ این اقدام درحالی صورت می گیرد که واشنگتن بطور فزاینده ای درمورد اهداف و تمایل کمک به اوکراین به تسلیحات پیشرفته مطمئن تر شده است؛ لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا نیز اخیرا گفته است که آمریکا خواهان روسیه ای "تضعیف" شده می باشد تا قادر نباشد به سرعت توانایی برای حمله به سایر کشورها را داشته باشد.

این بسته کمک های مالی مصوب مجلس نمایندگان آمریکا ، شامل کمک شش میلیارد دلاری تسلیحات و آموزش نظامی به اوکراین، ۸.۷ میلیارد دلار برای بازسازی انبارهای تسلیحات آمریکایی ارسال شده به اوکراین و ۳.۹ میلیارد دلار برای نیروهای آمریکایی مستقر در منطقه است؛ همچنین شامل ۸.۸ میلیارد دلار حمایت اقتصادی از اوکراین، چهار میلیارد دلار کمک مالی خرید تجهیزات نظامی برای اوکراین و متحدان و ۹۰۰ میلیون دلار در زمینه مسکن، تحصیل و سایر کمک ها به پناهجویان اوکراینی در آمریکا است.

پیشتر دولت جو بایدن یک بودجه تکمیلی ۳۳ میلیارد دلاری با هدف حمایت از اوکراین در چند ماه آینده از کنگره این کشور درخواست کرده بود.

نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا نیز ۱۰ اردیبهشت ماخ ۱۴۰۱ ابراز امیدواری کرده بود که هرچه سریعتر کمک مالی ۳۳میلیارددلاری به اوکراین به تصویب نمایندگان این مجلس برسد.

برنامه اوکراین برای قطع بخشی از گاز روسیه به اروپا

شرکت دولتی گاز اوکراین از تعلیق جریان انتقال بخشی از گاز صادراتی روسیه به اروپا خبر داد.

به گزارش رویترز، شرکت دولتی گاز اوکراین اعلام کرد: آماده است تا جریان عبور بخشی از گاز روسیه به سمت اروپا از طریق یک نقطه ترانزیت کلیدی را از امروز چهارشنبه قطع کند.

شرکت دولتی گاز اوکراین در بیانیه ای تاکید کرد: به خاطر دخالت نظامیان روس در مسائل فنی، انتقال گاز از طریق ایستگاه کنترل فشار گاز در «نووپسکوف» را متوقف می کند.

ایستگاه کمپرسور نووپسکوف در منطقه لوهانسک در شرق اوکراین تحت کنترل نیروهای روسیه است. تعلیق انتقال گاز، شامل قطع جریان انتقال گاز از مسیر «سوخرانیوکا» از تاریخ ۱۱ ماه می خواهد شد.

«یوری ویترینکو» رئیس هیات مدیره شرکت دولتی «نفت و گاز» در اوکراین اعلام کرد: جریان انتقال گاز از طریق خاک اوکراین به اروپا، در صورت همکاری نکردن روسیه برای تغییر مسیر انتقال گاز، ممکن است تا یک سوم کاهش یابد.

باوجود شروع عملیات ویژه روسیه در اوکراین از ۲۴ فوریه، همچنان این کشور راه اصلی عبور گاز مسکو به سمت اروپاست.

کشورهای اروپایی درحال مذاکره و تلاش برای قطع واردات انرژی از روسیه و تحریم کامل بخش انرژی این کشور هستند اما تحلیلگران، قطع کامل وابستگی قاره سبز به گاز کرملین را زمانبر اعلام کرده و احتمال داده اند حداقل تا سال ۲۰۲۴، این وابستگی ادامه داشته باشد.

شرکت گاز اوکراین ضمن انتقاد از روسیه اعلام کرد: انتقال گاز از نقطه ترانزیت «سوخرانیوکا» را که تحت کنترل نیروهای روسیه است به سمت منطقه دیگری که تحت کنترل نیروهای اوکراین است، هدایت خواهد کرد.

به گزارش اسپوتنیک، شرکت روسی گازپروم، دریافت اطلاعیه ای از اپراتور جی تی اس اوکراین در مورد خاتمه ترانزیت از طریق جی آی اس سوخرانیوکا از ۱۱ می به دلیل ادعای فورس ماژور را تأیید کرده است.

سخنگوی گازپروم در این خصوص گفت: گازپروم یک اطلاعیه رسمی از اپراتور سیستم حمل و نقل گاز اوکراین دریافت کرده است مبنی بر اینکه طرف اوکراینی با اشاره به شرایط فورس ماژور، پذیرش گاز برای ترانزیت از طریق سوخرانیکوای اوکراین را از ساعت ۷:۰۰ روز ۱۱ می متوقف می کند و انتقال گاز انجام نخواهد شد.

سرگئی کوپریانوف تاکید کرد: اپراتور «جی تی اس یو» اوکراین، پیشنهاد می کند که تمام حجم های ترانزیت گاز به منطقه «سودژا» در روسیه منتقل شود. در این راستا، گازپروم اعلام می کند، که هیچ تاییدی در مورد شرایط فورس ماژور دریافت نکرده است و هیچ مانعی برای ادامه کار در حالت قبلی نمی بیند.

روسیه: یک جنگده سوخو-25 و هشت بالگرد اوکراینی را سرنگون کردیم

وزارت دفاع روسیه شامگاه سه‌شنبه جزئیات عملیات خود در اوکراین را منتشر کرد. بر اساس بیانیه وزارت دفاع روسیه، نیروی هوایی این کشور ۷۴ هدف در اوکراین را طی روز سه‌شنبه هدف قرار داده که شامل ۲ مرکز فرماندهی، ۲۰ منطقه تمرکز نیروها و تجهیزات دشمن، ۲ انبار راکت و خمپاره بوده است.

واحد موشکی و توپخانه روسیه ۲۲۳ منطقه تمرکز نیروها و تجهیزات را هدف قرار داده که طی آن ۳ مرکز فرماندهی، دو انبار ذخیره مهمات و بیش از ۱۰۰ نیروی دشمن هدف قرار گرفتند.

پدافند هوایی روسیه نیز یک جنگنده سوخو-۲۵ را در منطقه «شیروکو» هدف قرار داده و ۸ بالگرد Mi-۸ نیروهای اوکراینی را نیز در منطقه «نوودمیتروکا» را سرنگون کرد. چهار پهپاد اوکراینی نیز در مناطق خارکیف و دونباس سرنگون شدند.

از سوی دیگر معاون وزیر خارجه روسیه روز سه‌شنبه در پاسخ به این سوال که آیا روسیه حمله اتمی پیشگیرانه تاکتیکی به اوکراین را رد می‌کند، گفت که تصمیم‌گیری در مورد استفاده احتمالی از سلاح‌های اتمی به وضوح در دکترین نظامی روسیه تبیین شده است.

طبق گزارش خبرگزاری دولتی ریانووستی روسیه، «الکساندر گروشکو» گفت: ما یک دکترین نظامی داریم - همه چیز در آن نوشته شده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

احمد۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۸:۳۸

معنی‌سیاست‌امروزه‌میشه‌دروغ‌وسیاستمدار‌یعنی‌دروغگو‌

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۸:۲۵

ننگ بر امریکای پست فطرت

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۸:۱۳

چرا مردم اروپا و امریکا باید تاوان این سیاستمداران فاسد اوکراین و اعمال نابخردانه سیاستمداران امریکایی را بدهد و مردم اروپا با پذیرایی خوبشان از مردم اوکراین انسانیت خود را ثابت کردند

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۷:۲۴

خبرگزاری های داخلی سنگ روسیه رو بیشتر از خبرگزاری اسپوتنیک به سینه میزنن...جالبه!

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۶:۵۰

روسیه دوست و برادر ایران هست تاریخ اینو ثابت کرده دشمن بزرگ ایران ، انگلیس و آمریکا ، روسیه و چین دوست و یاور ایرانه
مرگ بر آمریکا درود بر روسیه

شهنی۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۴:۵۱

سال2014روسیه با چندنیروی سروصورت بسته کریمه رو بی دردسر گرفت همون موقع12هزار نیروی ارتش اکراین تو کریمه مستقر بود دریغ از یک فحش به نیروهای ناشناس روسی الانم پشتیبانی با نیروهای اکراین هست ولی جنگ چریکی با نیروهای چندملیتی که توسط پیمانکار های آمریکایی و اروپایی اداره میشن ادامه پیدا کرده والاارتش اکراین ظرف یک شب کریمه رو بدون حتی یک فحش ازش نمی‌گرفت یا همین استان‌های دونتسک و لوهانسک رو

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۴:۴۵

زمان پایان دیکتاتوری جهانی آمریکاست

مهدی۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۴:۳۱

همه این نقشهای کار امریگا وانگلیس مکاره،اونا فقط به خاطرمنافع خودشون کمک به اوکراین کمک میکند.وکرنه اوکراین را هیچ حساب میکنند.روسیه هدفش این منطقه دچارمشکل نشه،باپیوستن اوکراین به ناتو.

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۳:۳۳

مرگ بر کمونیست ها ی بیخدا

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۳:۱۴

دلار را دربابید

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۳:۱۳

آمریکا بهترین دوست و بدترین دشمنه. 43 ساله ما خواستیم که دشمنمان باشه.

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۴:۴۷

آمریکا هیچ وقت دوست کشورهای آسیایی نمیشه! چقدر ساده ای که فکر میکنید این نژاد پرست ها با شماها دوست میشن

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۳:۵۹

فعلا روسیه غرب رو با خاک یکسان کرده غرب باید در مقابل روسیه زانو بزند و تسلیم شود تا شاید روسیه آن ها را ببخشد

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۳:۱۱

بعلاوه این 7000 موشک از آمریکا، هزاران موشک و دیگر ادوات نظامی و همچنین کمک های اقتصادی از کشورهای دموکراتیک دیگر نیز برای اوکراین فرستاده شده و این فرایند تا شکست کامل روسیه تجاوزگر ادامه خواهد داشت. ... همه آنهایی که عربده می کشیدند که "آی مردم! ببینید چگونه غرب پشت اوکراین را خالی کرد!"

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۸:۲۱

همین که خاک اکراین داره نابودمیشه وشرکتهای تسلیحاتی جیبشون پرپول کسی عربده نمیکشه. فعلأ دارن حالشومیبرن

M۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۳:۰۲

امریکا انگلیس فرانسه سه قدرت بزرگ اتمی هستن محاله روسیه بتواتد انها را نابود کند و خودش نابود نشود روسیه و طرفدارنش فقط لاف میزنند روسیه جرات استفاده از سلاح هسته ای ندارد چون خودش هم نابود میشود

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۹:۲۳

جنگ اتمی فقط به خاک نیست

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۵:۰۲

روسیه چندتا شهر بزرگ بیشتر نداره اما آمریکا کل کشورش شهره مشخص کی ضرر میکنه روس ها میرن زیر زمین مبارزاتشون رو از اونجا شروع میکنن خاکشون چند برابر خاک آمریکاست

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۴:۴۸

خاک روسیه بزرگه تو جنگ اتمی شانس بیشتری داره

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۵۵

با سلام و درود
من در تعجبم
مردم یمن مظلومتر هستند یا مردم اکراین چرا رسانه های غربی و آمریکایی از مردم اکراین می گن ولی از مردم یمن و جنایتهایی که امریکا و اروپا با حمایت شان علیه یمن انجام می دهند چیزی نشان نمی دهند و هیچ چیزی نمی گن
بدتر از اون هگه کمی دقت کنیم می فهمیم که عامل اصلی جنایات در اکراین خود اوپا و امریکاست خواهشند پیچش مور راهم ببینید

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۷:۱۶

شما کل سروکله رو نمیبینی
مو رو هم نمیبینی
رفتی پیچش مو رو میبینی
اگر اوکراین یا ناتو به روسیه حمله می‌کرد الان تمام مردم ایران طرف روسیه رو میگرفتن
مردم که با روسیه پدر کشتگی ندارن
ولی الان بالا بری پایین بیای پوتین بونجول آغازگر جنگه
و ایشالا سایه ی نحس این دیکتاتور از سر روسیه و جهان کم میشه

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۴۶

این قصه سر دراز دارد
حالا حالا جنگ ادامه دارد
به نفع آمریکا و ضرر نظام ما

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۳۹

در 2020 که ترامپ سرمایه دار رئیس جمهور بود قیمت بنزین گالنی دو دلار بود. الان که بایدن حامی طبقه محرومان راس کار هست قیمت بنزین به گالنی 5 دلار رسیده! جالب نیست؟ همیشه طرفداران پوپولیست ضد سرمایه داری می گویند که کمپانی های نفتی باعث گرانی نفت و گاز هستند و به همین دلیل بزرگترین حمایت کنندگان مالی حزب جمهوریخواه امریکا کمپانی های نفتی هستند که نفت را بیشتر گران کنند!. ولی چه شده که همین کمپانی های نفتی در زمان ترامپ بنزین را دو دلار به زحمت می فروختند ولی حالا در زمان حزب طرفدار محرومان امریکا یعنی حزب دمکرات بنزین دو و نیم برابر شده است و درامد مالیان دولت طرفدار محرومان بایدن هم دو و نیم برابر!. حالا سایر اقلام هم همین. در ایران و همه دنیا هم همین هست. باور کنید کسی که جیبش پر باشد و سیر باشد می تواند بهتر به کشور و ملتش خدمت کند ولو اینکه کاخ نشین باشد. وای به حال کشور و ملتی که دست کوخ نشین های پرمدعا ولی جیب خالی بیافتد.

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۲۳

دهن این مرک پوتین را خرد کنند این دبوانه تمام دنیا را بر سر مسایل غذای مردم در سراسر جهان بهم ریخته

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۸:۱۸

لعنت برامریکاوناتوکه دریای خزر ودریای سیاه رو مین ریزی کرده که کسی باروسیه تجارت نکنه. لعنت برهرچی غربگدا

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۱۰

یانکی پرست ها جز تحریم چی گیرشون اومده انقدر آمریکا آمریکا میکنن؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۴:۰۳

اخوی عامل دایر شده انواع تحریمها بر علیه ملت ایران اشتباه مسئولین و سیاستمداران ایران بوده است. فقط به خاطر بیاورید یاوه گویی ها و عملکرد نادرست محمود احمدی نژاد را در سالهای 1384 تا 1392. یعنی همان کسی که امروز به عنوان مخالف باز هم یاوه گویی می کند.

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۵۴

با تحریم روسیه و کره شمالی اینجوری حمله می کنید و کشورهای همسایه مانند ژاپن و کره جنوبی را تهدید می کنید و می گویید بر ساندیس ما هیچ اثری نداشته. وای به زمانی که تحریم نباشید

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۴۴

روس و چین از آمریکا ی خبیث بدترند
مزدور بی مزد ومواجب روس ها نباش

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۲۱

احسنت

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۰۸

وقتشه که پوتین با بمباران اتمی برای همیشه به قلدری های آمریکا پایان بده دنیا بدون آمریکا یعنی دنیای بدون تبعیض بدون نژاد پرستی بدون تحریم

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۶:۵۷

نه آمریکا نگاه نمیکنه آمریکا هم شلیک می‌کند دنیا هم نابود میشود تمام منازعات دنیا هم پایان پیدا میکنند ظاهراً بعضی ها علاقمندند به این شرایط برسیم۱۲۲۸

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۴:۰۱

چرا بعضی ها از روی هوا و هوس صحبت می کنند. بد نیست نگاهی به قدرت نظامی آمریکا و مجموعه کشورهای عضو ناتو بیندازید. اگر روسیه اشتباه کند و فقط یک بمب اتم به سوی هر یک از کشورهای عضو ناتو ( حتی ترکیه) شلیک کند باید بداند که بعد از یکی دو روز روسیه ای روی نقشه زمین باقی نخواهد ماند.

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۲۸

اونوقت آمریکا بمب اتم، هیدروژنی و چیزهای دیگه نداره میشینه نگاه میکنه آره

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۰۷

آمریکا عامل ادامه جنگ و ریختن خونهای بیشتر است و ادامه بی ثباتی و نا امنی در دنیا است و در این میان از فروش سلاحهی ساخت دارد سود هنگفتی می برد

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۷:۱۲

و روسیه آغازگر جنگ

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۰۳

روسیه باید بمباران اتمی یانکی هارو شروع کنه فقط ۲۰ بمب اتم برای بیابان سازی آمریکا کافیه

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۳:۰۹

چی زده ای که هم هوش ازسرپرانده وهم عقل باطل کرده خدابدادرسد

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۳:۰۷

هوشنگ خان گیریم روسیه بمب اتمی زد تو امریکا و اروپا خوب اونا هم روسیه را بمباران اتمی میکنند

داریوش۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۳:۰۷

درود
دوست عزیز بیست بمب اتم یعنی نابودی حیات رو کره زمین

رضا۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۳:۰۶

نااگاه جون امریکا بمب اتمی نداره؟ اینم بدون سیستم دفاع اتمی امریکا بسیارپیشرفته تر از مال روسیه است.

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۵۲

مایلم به اطلاع روسوفیلها برسانم که اگر یک روز امریکا بمب اتم نداشت همین روسیه و چین دقیقا حتی یک دقیقه هم را از دست نمی دادند

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۴۲

جوک میگی

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۲۰

احسنت

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۰۲

آخرش کار به درگیری روسیه با ناتو خواهد کشید چون روسیه نمیتونه بگه به مردمش از اوکراین شکست خوردیم.
پوتین به جای حمله به چند نقطه اگر فقط به کیف حمله می‌کرد شاید موفق میشد ولی الان دیگه داستان تموم شده امروز شنیدم موشک‌های پاتریوت pac3 میخوان در اوکراین مستقر کنن یعنی آسمان اوکراین به شدت محافظت خواهد شد

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۶:۵۴

درسته در یک جنگ اتمی همه نابود می‌شوند اگر روسیه احساس کند تنها طرفی است که دارد شکست میخورد کاری خواهد کرد که همه شکست بخورند

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۳:۲۴

پوتین هرچقدرعصبانی شودهرگزدستورحمله اتمی نمیدهد چون اولاًبعیداست ارتشش آنرااجراکند وثانیا ایشان انسانی راخت طلب وخوش گذران است و هرگزحاضربه خودکشی نیست چون خوبمیداندکه اگر ازبمب اتم استفاده کندغیرممکنست که خودونسلش زنده بمانند بنابراین اینهابقول بچه ها ری پی هست که میآید مطمئناغرب هم خوب میداند بایددانست سلاح اتمی بیشتر جنبه بازدارندگی داردواگردرجنگی ازآن استفاده شودبرنده هیچکس نیست وهردوطرف بدون شک نابودمیگردند

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۴۰

موشک پاتریوت همچنین مالی نیستند خودشون هدف های خوبی برای موشک های روسی هستند

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۰۰

7000 هزار یعنی 7 میلیون. یه آدم باسواد پیدا کنید ازش بپرسید. چند بار این اشتباه رو یادآوری کنم؟

رضا۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۳:۰۴

متاسفانه درمطالب مختلف تابناک اشتباهات املایی وانشایی زیاد است.

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۱:۵۷

دلاردرخال اوج کرفتن است گرانی وبیکاری درحال تشدید اوکراین راروسیه باعملیات ویژه خراب میکنداقتصادمارااقتصاد دانان محترممان خراب میکنند واقعاًچه بایدگفت وضع کدام بدتر است یکی ازدست عملیات ویژه خارجی ودیگری ازبی تجربگی اقتصاددان داخلی

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۳:۲۷

همه ازدست غیرمینالند. سعدی ازدست خویشتن فریاد سعدی رحمت الله علیه

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۱:۵۶

فعلا که سید محرومان بدجوری دولا پهنا گذاشت تو کاسه محرومان!

همیشه تاریخ همین بوده . دقیقا انهایی که بیشترین شعار در حمایت از محرومان و مستضعفان می دادند بیشترین فشار را بر گرده انها بار کردند. حتی در امریکا و روسیه هم همین هست. تمام شعارهای انتخاباتی بایدن و دمکراتها حمایت از محرومان و رنگین پوستان امریکا بود و می گفتند ترامپ نماینده سرمایه داران هست. ولی در کمتر از یکسال همین بایدن و دمکراتها چنان تورم تاریخی بر گرده همان محرومان امریکایی سوار کردند که در سابقه نداشته. در روسیه هم که همه می دانیم چه شد. کسی که همش از سرزمین مادری و دفاع از روسیه داد سخن می دهد خود و خانواده و اطرافیان همه در خارج و اروپا و غرب املالک و سرمایه دارند و از ترس کرونا در میز ده متری با فاصله می نشینند ولی جوانان طبقه محروم روسیه را گوشت دم توپ موشکها جاولین و بمبهای بالدار کردند. واقعا دنیا جالب است. تصورمی کردیم در قدیم مردم اینقدر ساده و نااگاه بودند. ولی الان بدتر شده است!

111۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۱:۴۴

7000 هزار میشه 7 میلیون

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۱:۳۶

درود بر اکراین

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۵۷

درود بر مردم یمن درود بر مردم فلسطین

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۱:۳۱

روسیه خرس همیشه گرسنه لاف زن به پایان سلام کن

لقمان۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۱:۲۴

جالب است اروپا خودش را درگیر جنگی کرده که فقط منافع امریکا در میان است.

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۳:۰۶

یعنی شما لقمان گرامی از گوشه ای در ایران بیشتر از تمام سیاستمداران و کارشناسان و تحلیلگران و مردم اروپا میدونی که منافع اروپا در کجاست؟ آخه مرد حسابی کمی به جایگاه خودت نگاه کن و به همان اندازه حرف بزن.

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۵۱

تصور می کنید که توسعه یافتگی فقط های و هوی و ادعاست. دقیقا امریکا از جنگ جهانی دوم چنان خردمندانه اداره می شود و چنان خرد جمعی حرف اخر را می زند که به غیر از تکنولوژی و صنعت و علم در هر زمینه دیگری هم همه چیز به نفع او می شود. این اتفاقی نیست. به قول معروف شانس فقط در خانه افرادی را میزند که امادگی استفاده از این شانسها را داشته باشند. نه اینکه ترکیه سی سال پیش شروع به سد سازی کرد و عراق را خشک کرد که نتیجه ان طوفانهای گرد و خاک بر روی ایران هست ولی حالا تازه مسئولین ایرانی به ترکیه اعتراض می کنند. حتما انتظار دارند که اردوغان به خاطر طنین رعد اسا اخطار این مسئولین ایران سدها را خراب کند!

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۱:۲۳

7000 هزار یعنی 7 میلیون؟؟؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۳۶

دقیقا یا باید با عدد بنویسن 7000 یا باید بنویسند هفت هزار

علی۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۱:۲۲

چه بهتر یک کشور دیگه بجای صلح برات بجنگه.

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۱:۲۱

نقاب از چهره توخالی ارتش پوتین کنار رفت .

ارتش پوشالی روسیه همش فوتوشاپ بود .

سید جلال۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۹:۲۵

نه یه بار دیگه بگو بحول قوه الهی زیر پرچم روسیه سینه نزنید

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۳:۰۳

باشه قبول
شما چرا جوش می زنی؟!
چرا غرب و اروپا بهم ریخته است؟!
آمریکا چرا 40 ملیارد دلار دارد به اوکراین کمک تسلیحاتی می کند؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۴۷

هیچکس از نقشه های پوتین خبر ندارد ولی مسلم است برای خیلی فراتر از اوکراین برنامه دارد و رسیدن به این برنامه ها بدون سلاح اتمی ممکن نیست

حجه الاسلام یمانی۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۴۰

بحول قوه الهی و به مدد نیروی ایمان ان شالله نیروهای روسیه در این عملیات پیروز و سربلند خواهند بود و غرب برای همیشه نابود می شود

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۱:۱۹

مرگ بر روسیه
ننگ بر پوتین

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۷:۳۸

شما مجهزترین ادوات جنگی کل عالم رو اونم بیشمار دراختیار داشته باش با یک ارتش عظیم و تا بن دندان مسلح . اما اگه پایگاه اعتقادیت کفر و الحاد باشه و برای شجاعت جنگیدن باید سربازت ودکا و عرق سگی بخوره تا با مست کردن دل و جرات جنگیدن پیدا کنه آخرش ذلیلانه شکست میخوری . برعکس اگر تجهیزات مدرن نداشتی اما ارتشت یکپارچه ایمان بخدا بود و عشق ائمه اطهار و شهادت بر هر قدرتی پیروز میشی . کمونیستهای کافر شکست میخورن ولو با پیشرفته ترین جنگ افزارها و راه انداختن حمام خون

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۷:۰۷

پس آمریکا هم برای نابودی روسیه با سلاح اتمی 30 ثانیه وقت نیاز داره
یه استدلال های منطقی ای ساندیسی ها میکنن آدم اصلا روش نمیشه جوابشونو بده

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۵۹

مرگ بر امریکا مرگ بر اروپا مرک بر دو روها

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۲۱ ۱۲:۴۴

سازمان فضای روسیه گفته این کشور برای نابودی ۳۰ کشور عضو ناتو با سلاح های اتمی به ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارد
بایدن نمیدونه داره چکار می‌کنه الان اگر ازش سوال کنند کجاست نمیدونه
مردم غرب باید نگران باشند و همینطور مردم کل دنیا

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.