آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

کلاهبرداری میلیونی با فروش اجناس دست دوم

فرمانده انتظامی بردسیر گفت: دختر و پسر جوان با ترفند فروش کالا با قیمت کمتر از بازار ۳۰۰ میلیون ریال به جیب زدند.

کلاهبرداری میلیونی با فروش اجناس دست دوم

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ منصور رمضان نژاد گفت: در پی طرح شکایت تعدادی از شهروندان در رابطه با کلاهبرداری از آنان از طریق فروش کالا با قیمت کمتر از بازار در فضای مجازی و تحویل کالای دست دوم و معیوب به آنان، مراتب در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

به گفته فرمانده انتظامی شهرستان بردسیر در این رابطه با تحقیقات تخصصی پلیس فتا مشخص شد یک دختر و پسر جوان پشت این کلاهبرداری‌ها هستند و با وعده فروش برخی کالا‌ها با قیمت کمتر از بازار در فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری ۳۰۰ میلیون ریالی از شهروندان کرده اند.

سرهنگ رمضان نژاد گفت: در ادامه ماموران با پی جویی‌های بعدی خود موفق شدند هویت این دو متهم را شناسایی و آنان را دستگیر کنند که این افراد به همکاری با یکدیگر برای فریب شهروندان با وعده فروش کالا با قیمت کمتر از بازار در فضای مجازی و تحویل کالای دست دوم و معیوب به بیش از ۱۰ شهروند اعتراف کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.