آخرین خبرشهباز شریف: تعاملات اخیر با ایران و دیگر کشورها مثبت بوده است
1بازدید
۳

بایدن: از زور برای دفاع از تایوان استفاده می‌کنیم

رییس جمهور آمریکا از تمایل کشورش برای استفاده از زور برای دفاع از تایوان صحبت کرد.

بایدن: از زور برای دفاع از تایوان استفاده می‌کنیم


به گزارش تابناک به نقل از رویترز؛ جو بایدن امروز دوشنبه گفت که مایل است از زور برای دفاع از تایوان استفاده کند.

بایدن در اولین سفر خود به آسیا از زمان ورود به کاخ سفید، از تایوان در برابر چین حمایت کرد. وی در توکیو اعلام کرد که ۱۳ کشور به ابتکار تجاری جدید آسیا-اقیانوسیه به رهبری ایالات متحده ملحق شده اند که به عنوان وزنه تعادلی برای گسترش تهاجمی چین در منطقه مطرح می‌شود.

بایدن در یک کنفرانس مطبوعاتی در کنار فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن گفت: ایالات متحده و ژاپن به همراه ۱۱ کشور دیگر چارچوب اقتصادی هند و اقیانوس آرام برای رفاه یا IPEF را راه اندازی خواهند کرد.

او گفت: این چارچوب تعهدی برای همکاری با دوستان و شرکای نزدیک خود در منطقه در مورد چالش‌هایی است که برای تضمین رقابت‌پذیری اقتصادی در قرن ۲۱ اهمیت دارند.

گفتنی است چین، تایوان را جزیی از خاک خود دانسته و بر بازگشت مسالمت‌آمیز آن به خاک اصلی تاکید دارد. آمریکا با اینکه رابطه رسمی با تایوان ندارد اصلی‌ترین مدافع این جزیره است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

asd۱۴۰۱/۰۳/۰۲ ۱۳:۲۵

انگار پیش زمینه جنگ جهانی سوم در حال اجرا شدن است! چین و شوروی در یک سمت و امریکا و اروپا در سمت دیگر! ایران هم شاید مانند گذشته اعلام بی طرفی کند ولی مانند گذشته بدلیل موقعیت ژئواستراتژیک و ژئوپلتیک که دارد مورد هجوم و طمع قرار خواهد گرفت. بجز اینکه موشکهای ایران اجازه این کار را ندهند.

رضا۱۴۰۱/۰۳/۰۲ ۱۳:۲۲

اره همانطور که با زور مانع تهاجم روسیه به اوکراین شدی دوران بلوف زدن گذشته است.اگرچه چینی ها بسیار سیاست مدار هستند و بعید است اقدامی نظامی در این مقطع علیه تایوان انجام بدهند اما اگر می کردند هم شما جرات انجام هیچ غلطی را در برابر غولی مثل چین نداشتید همانطور که در مقابل روسیه اتمی ندارید.

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۰۲ ۲۳:۳۰

حالا که روسیه داره به شکر خوردن می افته اگر چین هم دست از پا خطا کنه دچار فرسایش و نابودی میشه دوران ترامپ پر هارت و پورت و توخالی گذشته . این تیم جدید روباه مکار هستند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.