آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
10بازدید

ایران پول نفت را با روش خاصی وارد کشور می‌کند

جمهوری اسلامی ایران از طرق مختلف مشغول فروش نفت خود است، با استفاده از سیستمی که رسانه‌های غربی به آن لقب «ناوگان اشباح»داده‌اند.

ایران پول نفت را با روش خاصی وارد کشور می‌کند

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه کیهان، درآمد حاصل از این فروش نیز با روش‌هایی خاص وارد کشور می‌شود.

دو ماه پیش روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال در گزارشی نوشت: ایران با یک «سیستم مالی مخفی» تحریم‌ها را دور می‌زند. به نوشته این روزنامه؛ «این سیستم مالی و بانکی مخفی، تهران را قادر خواهد ساخت تا این کشور محاصره اقتصادی خود را به‌راحتی تحمل کرده و از آن به‌عنوان اهرم فشاری در مذاکرات هسته‌ای استفاده کند. این سیستم مالی پیچیده شامل حساب‌هایی در بانک‌های تجاری خارجی، شرکت‌های نیابتی ثبت‌شده در خارج از ایران، شرکت‌هایی که تجارت ممنوعه را مدیریت می‌کنند، و یک اتاق پایاپای معاملات در داخل ایران است که به این کشور کمک می‌کند تا به راحتی در برابر فشار دولت بایدن برای پیوستن مجدد به توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ مقاومت کرده و برای خود زمان بخرد تا به پیشبرد برنامه هسته‌ای خود در حین مذاکرات ادامه دهد.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۰۸ ۰۹:۳۴

حلا معادله حل شد . وقتی ایران نفت خود را با ناوگان اشباح می فروشد پس با همان ناوگان اشباح دلار آن وارد می شود که تاثیری در معیشت مردم ندارد

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۰۸ ۰۹:۲۲

خوب پس چرا نرخ دلار اینه و هر روز هم بالاتر مره؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۰۸ ۰۹:۲۰

همه شو مسئولان بی لیاقت می دزدن ما که هیچ تغییری در زندگی مون حس نمی کنیم .

نانشاس۱۴۰۱/۰۳/۰۸ ۰۸:۴۲

در مجموع چقدر هزینه می کنیم؟ به دلیل تحریم چقدر برای فروش تخفیف می دهیم و چقدر برای دریافت پول آن هزینه می کنیم؟ این تخفیف ها و هزینه ها به جیب چه کسانی می رود؟ قاعدتا از جیب مردم خارج می شود ولی مقصد آنها کجاست؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۰۸ ۰۸:۳۸

تحریم‌ها نعمته

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۰۸ ۰۸:۳۴

بدبختی که کشوری پول خودشو نتونه استفاده کنه وبا اشباح وارد کند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.