آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

بازگشت رئیسی از آبادان به تهران

رییس جمهور که صبح جمعه از روند آواربرداری از متروپل آبادان دیدن کرد ، این شهر را به سمت تهران ترک کرد.

بازگشت رئیسی از آبادان به تهران

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، وی صبح جمعه بدون اطلاع قبلی در محل ساختمان ریزش کرده متروپل آبادان حضور یافت و از نزدیک وضعیت آواربرداری در این ساختمان را بررسی کرد.

وی سپس در منزل برخی جانباختگان این حادثه تلخ حضور یافت و ضمن دلجویی از آنان قول داد که با مقصران این حادثه برخورد قانونی شود تا دیگر سوء استفاده کنندگان و افرادی که با جان مردم بازی می کنند برایشان درس عبرت شود.

رییسی همچنین با اعضای شورای تامین استان و شهرستان و نیز مسوولان ستاد مدیریت بحران آبادان نشست برگزار کرده و بر تسریع در روند آواربرداری تاکید کرد.

ساختمان دوقلوی ۱۱ طبقه متروپل آبادان دوم خرداد ماه سالجاری ریزش کرد که در اثر آن ۳۷ نفر کشته و ۳۷ نفر نیز مصدوم شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.