آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
6بازدید

فروش کیلویی نان به نفع مردم خواهد بود؟

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی آردسازان ایران می‌گوید در بسیاری از کشورها نان به صورت کیلویی فروخته می‌شود و فروش نان به صورت کیلویی باعث می‌شود قیمت‌ها قابل کنترل باشد.

فروش کیلویی نان به نفع مردم خواهد بود؟

به گزارش «تابناک»، سید محمدرضا مرتضوی در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که آیا طرح فروش کیلویی نان به نفع مردم و نانوایان خواهد بود یا خیر؟ گفت: معتقدیم نان باید وزن شود، وزن آن به صورت برچسب بر روی نان قرار بگیرد تا قیمت‌ها قابل کنترل باشد.

وی با بیان اینکه چون هر سال قیمت‌ها تغییر نمی‌کند چانه‌ها تغییر وزن می‌دهند و این به نفع کیفیت نان نیست، گفت: برخی از نانوایان که در این زمینه تجربه دارند معتقدند باید مثل گذشته نان در ایران بر روی ترازو وزن شود.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی آردسازان ایران به علت مخالفت برخی از نانوایی‌ها با این طرح اشاره کرد و گفت: اگر قرار باشد نان وزن شود حتما باید یک صندوقدار یا یک کارگر مستقل در نانوایی فعالیت کند که اضافه شدن یک کارگر در توان اقتصادی نانوایی ها نیست. برای همین برخی موافق این طرح نیستند و معتقدند همین که چانه وزن شود کافی است.

به گفته وی در بسیاری از کشورها نان‌های صنعتی و سنتی به صورت کیلویی فروخته می‌ شود.

مرتضوی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود اگر قیمت نان بر اساس وزن محاسبه شود ممکن است برخی نان را خمیر در بیاورند، گفت: وقتی قیمت نان آزاد شود فضا رقابتی شده و نانوایی‌ها مجبورند برای حفظ مشتری‌هایشان کیفیت کار خود را بالا ببرند. طبیعتا اگر کم‌فروشی یا گرانفروشی رخ دهد نانوایی مشتری‌هایش را از دست خواهد داد.

وی در پایان گفت: قیمت نان بر اساس نرخ گندم آزاد و آرد آزاد کیلویی حدود ۲۲ تا ۲۵ هزار تومان می‌شود که این قیمت در حال حاضر بین کیلویی ۴۵۰۰ تا ۶۰۰۰ تومان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.