آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
1بازدید

صدور ۱۰ میلیون کارت ملی تا پایان شهریور

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس از صدور ۱۰ میلیون کارت ملی تا پایان شهریور ماه خبر داد.

صدور ۱۰ میلیون کارت ملی تا پایان شهریور

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، حجت الاسلام نصرالله پژمانفر عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت رسیدگی به موضوع عقب افتادگی در صدور کارت‌های ملی، گفت: این کمسیون بر اساس شکایت‌هایی که در مورد عدم صدور کارت‌های ملی شده بود، به این موضوع ورود کرده و پیگیر این مسئله شدیم.

وی افزود: مردم در انجام کارهای اداری خود به دلیل نبود کارت ملی دچار مشکلاتی می‌شدند که با توجه به اهمیت موضوع و شکایت‌های واصله به کمسیون اصل نود ، ما به موضوع رسیدگی کردیم.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس افزود:در جلسه‌ای که در همین باره با حضور وزیر کشور، رئیس اداره ثبت احوال برگزار شد ما از آنها خواستیم تا درباره عقب افتادگی 2 ساله‌ای که در صدور کارت‌های ملی وجود دارد، توضیحاتی را ارائه دهند و برنامه دهند که تا چه زمانی این کار را انجام می‌دهند.

حجت الاسلام پژمانفر ادامه داد:توضیحاتی که از سوی مسئولان مربوطه در خصوص علت تاخیر در صدور کارت‌های ملی مطرح شد، برای اعضای کمیسیون اصل نود مجلس قانع کنند نبود و از طرف کمسیون ترک فعا در نظر گرتفه شد.

وی افزود:در این نشست قرار بر این شد که تا پایان شهریور ماه ۱۰ میلیون کمبود صدور کارت ملی، صادر شود اداره ثبت احوال این کار را آغاز کرده در حال حاضر هم 3 میلیون و پانصد هزار کارت ملی صادر شده البته از برنامه کمی عقب است که در ماه‌های آتی این عق افتادگی جبران خواهد شد.

نماینده مشهد در مجلس اضافه کرد:قرار شد تا اداره ثبت احوال در یه شیفت کارتهای ملی را صادر کنند تا در انتهای شهریور ماه طبق وعده‌ای که به مردم داده شده ۱۰ میلیون کارت ملی صادر شود.

نماینده مشهد در مجلس گفت: با صدور این ۱۰ میلیون کارت ملی ، اداره ثبت احوال در زمینه صدور کارت ملی به روز خواهد شد و دیگر دراین زمینه با کمبود مواجه نخواهیم شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

بهرام۱۴۰۱/۰۳/۲۸ ۱۱:۰۷

وقتی صدور یک کارت‌های ملی در ایران 10تا 20سال طول میکشد شما چه انتظاری دارید با این قوم خودی در حکومت این مملکت بخواهد پیشرفت کنند

asd۱۴۰۱/۰۳/۲۸ ۱۰:۳۵

حتما این را هم میخواهند بحساب نتایج درخشان ریاست جمهوری آقای رئیسی بنویسند!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.