آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

"باندبازی" در سیستم فروش خودرو وجود دارد؟

مجری طرح‌های فروش اینترنتی خودرو، امکان دخل و تصرف در این طرح‌های اینترنتی را غیرممکن می‌داند.
آقای جعفر توحیدی می‌گوید: ادعا‌هایی در خصوص استفاده از ربات در سیستم فروش خودرو مطرح شده که تکذیب می‌شود. سال ۹۷ نیز شایعه منتشر شده در فضای مجازی درباره نفوذ خودروسازان در سایت فروش اینترنتی خودرو را رد کردیم؛ چرا که دستگاه‌های نظارتی از ابتدا چنین اجازه‌ای را نمی‌دهند.
به گفته مدیرعامل شرکت مگا، در سال‌های قبل شایعاتی مبنی بر هک کردن سایت فروش اینترنتی خودرو از سوی برخی باند‌ها و فراهم نشدن امکان ثبت نام برای همه در پی آن، مطرح شده بود که صحت نداشت.
آنطور که آقای توحیدی گفته، اکنون تفاوت سیستم فروش جدید، با سیستم قبلی در این است که در گذشته، نمایندگی‌ها خودرو را از خودروساز تحویل گرفته و به هر فردی که تمایل داشتند می‌فروختند، اما با وجود این که خودرو تبدیل به کالایی سرمایه‌ای شده و هنوز برخی دلال‌ها خرید و فروش را انجام می‌دهند، اکنون ۹۰ درصد خریداران آن، مردم واقعی هستند.
در فضای مجازی بحثی در خصوص "باند عباس آباد" مطرح شده که سیستم فروش خودرو را تغییر داده و امکان ثبت نام چندین خودرو را برای خود فراهم می‌کنند و پس از ثبت نام، حواله‌های خودرو را می‌فروشند که منجر به افزایش حواله فروشی در این فضا شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.