رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
2بازدید
۰

فرانسه خواهان بازگشت ایران به بازار نفت شد

دولت فرانسه برای کاهش التهاب در بازارهای جهانی انرژی، به دنبال بهره گیری از ظرفیت‌های تولیدی ایران و ونزوئلا است.

فرانسه خواهان بازگشت ایران به بازار نفت شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر به نقل از رویترز، فرانسه خواهان بازگشت ایران و ونزوئلا به بازار جهانی نفت در جهت کاهش تبعات تحریم‌های نفتی روسیه است.

یک مقام دولت فرانسه امروز دوشنبه، صرف نظر از تحریم‌های گسترده غرب علیه تهران و کاراکاس، گفت که فرانسه خواهان بازگشت ایران و ونزوئلا به بازارهای نفت است، تا فشار افزایش بهای نفت در بازار انرژی را به واسطه کاهش عرضه از سوی روسیه را تقلیل دهد.

رویترز به نقل از این مقام ریاست جمهوری فرانسه نوشت که دولت پاریس درصدد ایجاد یک مکانیسم برنامه‌ریزی شده برای تعیین سقف قیمت نفت به نحوی است که به تولید روسیه محدود نشود.

این مقام فرانسوی همچنین اعلام کرد که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین صبح امروز دوشنبه در جمع سران گروه ۷ شرایط برای مذاکره با روسیه را نامناسب توصیف کرده و گفته است قصد دارد پیش از ورود به هر گونه مذاکره در موضع قدرت باشد.

قیمت آتی نفت برنت پس از ۲.۸ درصد افزایش در روز جمعه امروز دوشنبه ۲۲ سنت یا ۰.۲ درصد افزایش یافت و به ۱۱۳.۳۴ دلار در هر بشکه رسید.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.