آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
0بازدید

آتش گرفتن خودروی بنز در بزرگراه امام علی

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از آتش گرفتن یک دستگاه سواری بنز در بزرگراه امام علی (ع) خبر داد.

آتش گرفتن خودروی بنز در بزرگراه امام علی

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرهنگ علی اصغر شریفی درباره این حادثه گفت: عصر روز گذشته یک دستگاه سواری بنز کلاس سی در حال حرکت در مسیر جنوب به شمال بزرگراه امام علی (ع) در محدوده شمال شرق تهران بود که ناگهان دچار حریق شد.

وی ادامه داد: درپی این حادثه بلافاصله عوامل پلیس راهنمایی و رانندگی که در نزدیکی محل حضور داشتند وارد عمل شدند. خوشبختانه راننده خودرو نیز موفق شد جان خود را نجات داده و از خودرو خارج شود، اما خودرو به طور کامل در آتش سوخت.

رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه بررسی‌های اولیه حاکی از آن است که احتمالا بروز نقص فنی دلیل این حادثه بوده است، گفت: با این وجود علت قطعی وقوع این حریق باید ازسوی کارشناسان حریق و خودرو مورد بررسی قرار بگیرد.

به گفته وی درپی این حادثه ترافیک نسبتا سنگینی نیز برای دقایقی در بزرگراه امام علی(ع) ایجاد شد که با حضور عوامل پلیس راهنمایی و رانندگی نسبت به روان‌سازی آن اقدام شد.

 

{$sepehr_album_47698}

1

1
1
1
1

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.