رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
3بازدید
۱

واکنش خاندوزی به شایعه استعفای رئیس بانک مرکزی

ما غیر از این سیاست رسمی از طرف خودمان و شخص بنده و وزارت اقتصاد چیز بیشتر و علی حده‌ای دنبال نمی‌کنیم.

واکنش خاندوزی به شایعه استعفای رئیس بانک مرکزی

به گزارش تابناک، احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد درباره شایعه استعفای رئیس کل بانک مرکزی ناشی از فشارها برای کاهش نرخ سود بین بانکی گفت: لطفا به این شایعات دامن زده نشود. این شایعات بی‌پایه هستند. استعفایی در کار نبوده است.


به گزارش انتخاب، او گفت: تا این لحظه که صحبت می‌کنیم سیاست مصوب و رسمی دولت همانی است که در بهمن‌ماه سال گذشته توسط آقای معاون اول ابلاغ شد که تکالیف متعددی در آن ابلاغیه برای دستگاه‌های مختلف وجود داشت، از جمله برای نرخ سود بین بانکی مصوبه وجود داشت.

او گفت: ما غیر از این سیاست رسمی از طرف خودمان و شخص بنده و وزارت اقتصاد چیز بیشتر و علی حده‌ای دنبال نمی‌کنیم. البته بناست که موضوع در جلسه شورای پول و اعتبار مطرح شود، اگر نتیجه آن جلسه متفاوت شد حتما اطلاع‌رسانی صورت خواهد گرفت.

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۵/۰۴ ۱۴:۰۹

هر چیزی رو که تکذیب میکنن یعنی عین واقعیته

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.