خرما کبکاب طعم ملایم و خوشمزه ای دارد و خواصش بیشتر از خرما های دیگر می باشد وسرشار از منیزیم، پروتئین، منگنز می باشد که بعد از هر بار میل کردن با توجه به طبع خرما کباب انرژی بسیاری زیادی به بدن می رساند و مناسب کسانی که فعالیت زیاد دارند و همچنین مناسب ورزشکاران می باشد که بعد از هر بار میل کردن خرما انرژی به دست بیاروند و تحرک بیشتری داشته باشند.
بی شک یکی از میوه هایی که سرشار ازخواص است و فروش آن بیشتر از خرماهای دیگر است این محصول می باشد و دلیل آن هم خواص خرما کبکاب است. و این خرما سرشار از مواد غنی و معدنی است که وجود پتاسیم در خرما باعث جلوگیری از پوکی استخوان می شود و همچنین مصرف چند عدد خرما باعث پیشگیری از بیماری های عصبی که به زوال عصبی معروف است می شود و نیز مواد غنی خرما باعث جلوگیری از انعقاد خون در رگ ها می شود که همین ویژگی باعث حرکت آسان خون درتنظیم چرخش خون رسانی است.
در کارخانجات تولید شیره برای رعایت موارد بهداشتی ابتدا خرماها را خوب شستشو می دهند سپس آنها را هسته گیری می کنند و بعد از آن خرما ها وارد فرایند تولید شیره به صورت صنعتی می شوند.شیره های صنعتی را می توان با غلظتهای مختلفی که مد نظر مشتری است تولید کرد. همه این موارد باعث می شود تا قیمت تمام شده این محصول بدست بیاید و همچنین از نظر بسته بندی یا فله بودن هم بر قیمت آن تاثیر گذار است. همه این مطالب باعث می شود تا در انتخاب نوع شیره خرما و همجنین برند مربوطه دقت بیشتری انجام داد تا محصول بهتر و با کیفیت بالاتری بدست آورید.
با این اوصاف تایین کننده قیمت شیره خرما عمده درعمده فروشی ها و فروشنده های دیگر بستگی به شرایط تولید و هزینه های آن دارد. منظور این است که شیره خرما به صورت سنتی تولید شده است یا به صورت صنعتی، البته از نظر قیمت نوع سنتی 2 برابر شیره خرما صنعتی است وهمچنین نوع خرمایی که شیره از آن گرفته می شود هم در قیمت آن تاثیر گذار است،
مثلا شیره ای که از خرمای زاهدی گرفته می شود گرانتر از شیره ای است که از خرمای مزافتی بدست می آید و همچنین بسته به میزان غلظت و یکدست بودن شیره دارد و همینطور طعم آن که نباید ترش مزه باشد و یا اینکه زیاد سفت باشد. امروزه کمتر کسی را می توان پیدا کرد که از ارزش غذایی شیره خرما مطلع نباشد، یک شیره خرما ارگانیک سرشار از آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، مس و منگنز است و بسیاری از ویتامین ها را دارا است. مصرف شیره خرما به همه افراد توصیه می شود. در اکثر مناطق ایران از آن به عنوان شیرین کننده نان و حلوا و مانند مربا در سفره صبحانه قرار می گیرد. و همینطور در کشور های دیگر در صنعت شیرینی پزی استفاده می شود. همچنین شیره خرما با ارده کنجد در فصلهای سرد سال باعث جلوگیری از سرمای بدن و ضعیف شدن بدن می شود و بدلیل طبع گرمی که دارند توان قوه بدن را افزایش می دهند.
آشنایی با نحوه قیمت گذاری شیره خرما را در ادامه توضیح می دهیم، قیمت گذاری شیره خرما براساس درجه یک بودن محصول و ارگانیک بودن آن ارزش گذاری می شود، یعنی هرچه در فرآیند تولید از مواد افزودنی استفاده نشده باشد قیمت بالاتری خواهد داشت. خرما استفاده شده در شیره خرما پیارم به علت افزایش قیمت این نوع خرما شیره ارزش بیشتری دارد. نوع بسته بندی یکی دیگر از مواردی است که بر اساس آن قیمت نهایی شیره محاسبه می شود شیره خرما فواید بسیار زیادی برای بدن دارد که با مصرف مرتب آن از بسیاری از بیماری ها جلوگیری می شود. همچنین باعث بهبود برخی بیماری ها می شود، به گونه ای که اگر به کودکان خود به صورت مرتب شیره خرما بدهیم از کم خونی آن ها در بزرگسالی جلوگیری می کنیم.
شیره خرما را اگر همراه با سه شیره دیگر همچون شیره انگور، توت، انجیر استفاده کنیم تاثیر بیشتری خواهد داشت. از شیره به عنوان یک شیرین کننده طبیعی می توان استفاده نمود که دیگر ضرر های شکر را ندارد و برای افرادی که دیابت دارند خرید شیره خرما جایگزین بسیار مناسب بجای شکراست و بسیار مفید و برای مناسب بودن قیمت می توان به صورت عمده تهیه کنید، البته نباید در مصرف زیاده روی کنند. از این ماده غذایی می توان همراه با ارده در وعده صبحانه مصرف نمود که موجب تامین انرژی و تقویت بدن در طول روز می شود، همچنین افرادی که از لاغری رنج می برند با مصرف مرتب می توانند موجب افزایش وزن خود شوند.
انتهای رپرتاژ آگهی/