آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
5بازدید

مرگ مغزی قهرمان جوجیتسو جهان

«لیاندرو لو» یکی از بزرگترین قهرمانان جوجیتسو در برزیل که هشت بار عنوان قهرمانی جهان را در کارنامه‌اش دارد، پس از شلیک مستقیم گلوله به سرش در یک باشگاه شبانه در سائوپائولو به علت شدت جراحات وارده دچار مرگ مغزی شده است.

مرگ مغزی قهرمان جوجیتسو جهان

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری صداوسیما، قهرمان جوجیتسو جهان در برزیل پس از شلیک مستقیم گلوله به سرش دچار مرگ مغزی شد.

 لیاندرو لو یکی از بزرگترین قهرمانان جوجیتسو در برزیل که هشت بار عنوان قهرمانی جهان را در کارنامه‌اش دارد، پس از شلیک مستقیم گلوله به سرش در یک باشگاه شبانه در "سائوپائولو" دچار مرگ مغزی شد.

به گفته شاهدان فرد مهاجم پیش از شلیک، لو و دوستانش را تهدید کرد که با واکنش لو متوقف شد، اما پس از آن مهاجم دوباره برگشت و با شلیک گلوله به سر، او را از پای درآورد.

با وجود انتقال لو به بیمارستان، اعلام شد که به علت شدت جراحات وارده دچار مرگ مغزی شده است.

این فرد اکنون در بازداشت پلیس است و به گفته پلیس، تحقیقات در مورد علل تلاش برای این قتل در حال انجام است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.