رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
1بازدید
۰

آخرین آمار کرونا در ایران تا ۱۸ مرداد/ فوت ۴۹ بیمار دیگر در شبانه روز اخیر

در ۲۴ ساعت اخیر، شمار واکسن‌های تزریق شده از ۱۵۳ میلیون و ۳۳۱ هزار دوز گذشت، در حالی که آزمایش بیش از ۲ هزار تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید-۱۹» اضافه شوند؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شده‌اند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال ۱۴۹۹ تن از ایشان وخیم است.

آخرین آمار کرونا در ایران تا ۱۸ مرداد/ فوت ۴۹ بیمار دیگر در شبانه روز اخیر
تابناک اجتماعیتاکنون ۶۴ میلیون و ۸۲۳ هزار و ۹۸۲ دوز اول و ۵۸ میلیون و ۱۹۵ هزار و ۶۴ دوز دوم واکسن کرونا در کشورمان تزریق شده و همچنین ۳۰ میلیون و ۳۱۲ هزار و ۴۷۷ نفر دوز سوم و بالاتر را دریافت کرده‌اند؛ تزریق مجموعا ۱۵۳ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۵۲۳ دوز واکسن در ایران که ۴ هزار و ۸۴۲ دوز از آن‌ها در شبانه روز اخیر تزریق شده است.
 
به گزارش «تابناک»؛ بر پایه اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۳۴۳ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و از این بیماران، ۶۹۵ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۷ میلیون و ۴۴۶ هزار و ۱۴۴ تن رسید.

متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته، ۴۹ تن از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و بدین ترتیب مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۲ هزار و ۵۶۴ نفر رسید. این در حالی است که تا به امروز خوشبختانه ۷ میلیون و ۱۲۱ هزار و ۸۷ تن از بیماران بهبود یافته‌اند.

همچنین ۱۴۹۹ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند و همچنین تاکنون ۵۳ میلیون و ۴۱۸ هزار و ۴۴۶ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۱۳۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۲۹ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۵۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

بر پایه آمار‌های ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان ۲ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۸ درصد. این در حالی است که میانگین نرخ مرگ در جهان ۱.۱ درصد است.
 
 
 
برای مشاهده آخرین و به روزترین آمار مبتلایان، جان باختگان و بهبود یافتگان ویروس کرونا و همچنین اطلاع از «نرخ مرگ» و «نرخ بهبود» در کشورمان و جهان، اینجا را کلیک کنید.
 
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.