برخی از مناطق در ایران امکان رشد درخت بادام هندی را دارد که آب و هوای مرطوب از مشخصه های آن می باشد، این درخت دارای تنه های کوتاه است که می تواند از 10 تا 20 متر ارتفاع آن، متغیر باشد.
جالب است بدانید که درخت بادام هندی و بادام درختی در اکثر خاکها رشد می کند و خاک های مرطوب و خیس را دوست ندارد، همچنین خاک های زهکشی شده در رشد این درخت بسیار موثر هستند.
این درخت به طور پیوسته و روزانه باید 6 ساعت از نور خورشید استفاده نماید تا به رشد کامل و بلوغ برسد و نیز دمای متوسط 25 درجه سانتی گراد را نیاز دارد.
جالب است بدانید که میوه ی بادام هندی ایرانی با عنوان میوه ی ثانویه یا کاذب شناخته می شود به این دلیل که ابتدا یک گل مخروطی شکل می روید و در درون آن این بادام رشد می کند و بعد از رسیدن به بلوغ و رشد قابل چیدن و مصرف است.
یکی از عجایب جهان بزرگترین درخت بادام هندی و بادام زمینی است که در کشور برزیل وجود دارد و به پهنای یک جنگل کوچک می باشد، این درخت به دلیل رسیدگی زیاد و اصولی از آن به عنوان یک شاهکار طبیعی در جهان یاد می شود که یکی از مناطق گردشگری در برزیل هم می باشد.
یکی از مواردی که باید در مورد بادام هندی روی درخت بدانید این است که در صورت بلوغ و رسیدن آن باید سریعا آن را از درخت چید و مصرف کرد و در صورت ماندن روی آن فاسد می شود.
این محصول با توجه به خواص بسیاری که دارد از تقاضای بی شماری نیز برخوردار است به همین دلیل توزیع بادام هندی در بین شرکت های تولید کننده بسیار زیاد شده است.
نکته جالبی که حائز اهمیت است این می باشد که برای خرید بادام زمینی پفکی خوشمزه لازم است از مرکز های معتبری که به تولید و توزیع آن با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی می پردازند کمک گرفت.
این محصول به دو صورت عمده و خرده در بازار در دسترس عموم است که قیمت عمده این محصول به طبع کمتر و ارزان تر می باشد.
همانطور که در بالا به این موضوع اشاره شد کارخانه بادام هندی سعی دارد با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی و استاندارهای بهداشتی مورد تایید بادام هندی خام تازه را تولید کرده و در اختیار مشتریان و متقاضیان خود قرار دهد.
لازم به ذکر است که بادام هندی فاقد کلسترول است و به بدن نیز انرژی زیادی می بخشد در اینجا می خواهیم یک سری از خواص مفید این محصول را برایتان بازگو کنیم:
افرادی که دارای اضافه وزن می باشند و می خواهند لاغر شوند می توانند این محصول را در رژیم غذایی خود قرار دهند زیرا فاقد کلسترول می باشد و انرژی بالایی دارد.
عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می بخشد.
سلامت قلب را تضمین می کند.
موجب تقویت استخوان ها نیز می شود و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
جلوگیری از خطر ابتلا به سرطان
داشتن فیبر زیاد
وجود ریز مغذی و آنتی اکسیدانها
داشتن آهن، ویتامین و مواد معدنی
کمترین پذیرایی را در عید نوروز خواهید دید که بادام هندی زرد در آن نباشد، این بادام و بادام زمینی نه تنها در ایران بلکه در جهان جزو پر طرفدار ترین آجیل ها می باشد و ارزش دلاری آن را می توان بیش از 6 میلیارد رقم زد و در بیشتر از 60 کشور در دنیا این محصول را جزو کالاهای خود در لیست مواد غذایی قرار داده اند.
در ایران سالیانه مقدار فراوانی از این آجیل ها استفاده می گردد که بیشترین میزان مصرف آن در نیمه اول فروردین ماه می باشد که با توجه به تعطیلات نوروزی مصرف عمده ایرانیان می باشد.
در ایران انواع آجیل موجود می باشد مانند بادام هندی زرد روکش دار و بادام هندی شور که هر کدام فراوری مخصوص خود را دارد، بادام هندیها را در کارگاه ها زمانی که مزه دادند و به اصطلاح بو داده شد داخل دیگ های کوچک می ریزند و موادی که از قبل درست کردند به آن اضافه می کنند.
این مواد شامل انواع سرکه سیب و سس کچاپ همچنین انواع طعم دهنده ها که مانند یک روکش سطح بادام هندی را می پوشانند.
در تمام محصولاتی که شما خریداری می کنید دارای خرابی می باشد خصوصا در خرید عمده که بادام هندی شکسته و تخمه آفتابگردان را می توان از آن جمله دانست.
انتهای رپرتاژ آگهی/