آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
6بازدید

آنگلا مرکل برنده جایزه صلح یونسکو شد

سازمان یونسکو همچنین ژولین لوزانژ را به خاطر تعهدش به زنانی که قربانی خشونت جنسی شده‌اند، شایسته تقدیر دانسته است. لوزانژ تلاش می‌کند تا با معرفی تجاوز جنسی "به عنوان ابزار جنگی" در جمهوری دمکراتیک کنگو با این پدیده مبارزه کند.

آنگلا مرکل برنده جایزه صلح یونسکو شد

به گزارش تابناک به نقل از دویچه وله، جایزه سال ۲۰۲۲ صلح یونسکو موسوم به «فلیکس هوفویت بوینی» به آنگلا مرکل، صدراعظم پیشین آلمان تعلق گرفت. هیئت ژوری مرکل را به خاطر استقبال و حمایت از پناهجویان در سال ۲۰۱۵ شایسته این جایزه دانسته است.

 دنیس ماکوگ، رئیس هیئت ژوری جایزه صلح یونسکو و برنده جایزه صلح نوبل در پیامی گفته است که همه اعضای جایزه صلح این سازمان، با اتفاق آرا آنگلا مرکل را به خاطر شجاعتش در پذیرش یک میلیون و ۲۰۰ هزار پناهجو از کشورهای سوریه، عراق، افغانستان و اریتره شایسته دریافت جایزه امسال دانسته‌اند. او گفته است: «این اقدام مرکل میراثی را بر جا گذاشته است».

آنگلا مرکل صدراعظم وقت آلمان در سال ۲۰۱۵،‌ در راستای مدیریت موج بزرگ مهاجران از خاورمیانه و شمال آفریقا، مرزهای کشورش را به روی پناهجویان باز کرد.

سازمان یونسکو همچنین ژولین لوزانژ را به خاطر تعهدش به زنانی که قربانی خشونت جنسی شده‌اند، شایسته تقدیر دانسته است. لوزانژ تلاش می‌کند تا با معرفی تجاوز جنسی "به عنوان ابزار جنگی" در جمهوری دمکراتیک کنگو با این پدیده مبارزه کند.

جایزه صلح «فلیکس هوفویت بوینی – یونسکو» در سال ۱۹۸۹ ایجاد شد و سالانه به افراد، نهادها و سازمان‌های خصوصی و دولتی که اقدامات قابل توجهی در راستای ایجاد صلح انجام می‌دهند، اهدا می‌شود. پیش از این نلسون ماندلا، فردریک دی کلارک و جیمی کارتر این جایزه را به خاطر اقداماتشان در زمینه آموزش دریافت کرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۰۴ ۰۹:۱۶

زنده باد بانوی شایسته

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۰۳ ۱۶:۲۲

خدا نصیب هر کشوری مثل اینچنین بانوی باشخصیت توانمند مقتدر با سیاست دانشمند و مهربان را بنماید همه چیز تمومه

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۰۳ ۱۵:۵۱

کاشکی که این خانم میامد ایران و مملکت را نجات میداد

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۰۳ ۱۵:۱۱

حقش بود.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.