یکی از موادی که در غذاهای زیادی استفاده می شود سبزی است و یکی از این غذاهای خوشمزه و پرطرفدار به ویژه در فصل پاییز و زمستان آش رشته است. اما اگر شما فرصت کافی برای خرید و آماده سازی سبزی آش را ندارید پیشنهاد ما به شما استفاده از سبزی خشک است.سبزی خشک دارای خواص زیادی است و استفاده از آن برای بدن مفید است.
سبزی های پایه مورد استفاده در آش عبارت اند از: تره، جعفری، گشنیز و اسفناج. اما آش ها بسیار متنوع هستند و هر کس به سلیقه ی خود ترکیبات متفاوتی در آن استفاده می کنند. شرکت سبزی خشک پودینا تولید کننده و توزیع کننده ی انواع سبزی خشک شده در کشور می باشد. خریداران محترم می توانند هم اکنون با ما تماس بگیرند یا فرم مربوط به مشاوره را پر کنند تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند و راهنمایی لازم جهت خرید محصول مورد نظر انجام شود تلاش ما در پودینا در جهت سلامت و رضایت مردم است.رضایت شما مشتری عزیز باعث افتخار ماست. ممکن است برخی انواع دیگری از این سبزی را نیز به این ترکیب اضافه یا از آن کم کنند.
اما نعنا داغ جز جدایی ناپذیر آش رشته می باشد.این سبزی پر خاصیت عطر و طعم آش را کامل کرده و به خواص و زیبایی غذا می افزاید.برای استفاده از نعنا داغ روی آش باید نعناع تازه را شسته و خشک کرده سپس آن را به صورت پودر در بیاورند البته می توانند پودر آماده ی نعنا را از مراکز معتبر مانند مجموعه بزرگ آراد برندینگ تهیه کنند که تمیز و بدون خاک باشد.
برای تشخیص کیفیت سبزی خشک خریدار باید از مهارت کافی در تشخیص برخوردار باشد. درست است که عطر و بو و رنگ سبز نشان از کیفیت سبزی می دهد اما شاخصه های دیگری را هم برای خرید سبزی خشک باید در نظر گرفت. مثلا میزان خاک، چوب و برگ های زرد که هر چه کمتر باشد کیفیت سبزی بهتر است. علاوه بر این ها شرایط زمانی و دمایی هم بر مرغوبیت سبزی خشک تاثیرگذار است.
در کارخانه ها برای جدا کردن خاک و چوب سبزی از دستگاه بوجاری که در انواع و ابعاد مختلف در بازار موجود می باشد استفاده می شود و در اصطلاح سبزی را بوجاری می کنند. در نمونه های ساده ی این دستگاه که از یک سرند و یک پنکه که در قسمت زیر سرند تعبیه شده استفاده می شود. سبزی های خشک از بالا سرند می شوند و چوب آنها جدا می شود و وقتی به سمت پایین می ریزند در مسیر خود از جلوی باد پنکه عبور می کند و در این مرحله باد پنکه خاک آنها را جدا می کند.در کارخانه سبزی خشک در تهران پس از بوجاری کردن سبزی ها را در انواع تکی یا ترکیبی با نسبت های معین یا سفارشی بسته بندی کرده و به دست مشتریان می رسانند. خریداران و فروشندگانی که در حوزه ی سبزی خشک فعالیت می کنند به دنبال خرید بهترینها و باکیفیت ترین های سبزی خشک با قیمت مناسب هستند.
هر یک از سبزی های خشک مورد استفاده در آش رشته خواص زیادی دارد که در اینجا به بررسی برخی خواص سبزی های خشک موجود در آش رشته می پردازیم.
تره خشک،بهبود عملکرد سیستم ایمنی، جلوگیری از لخته شدن خون، تولید کلاژن و ترمیم بافت ها، تقویت دندان ها و استخوان.جعفری خشک: درمان اسهال، ضد التهاب، جلوگیری از ریزش مو، منظم شدن قاعدگی، درمان سرفه های آلرژیک و ضد سرطان.گشنیز خشک: کاهش التهاب پوست، درمان اسهال، تنظیم فشار خون، جلوگیری از کم خونی و کنترل دیابت.اسفناج خشک: ضد آفتاب، روشن کننده ی پوست، درمان جوش صورت، پاکسازی کبد و رشد مو.اما اینها تنها بخش کوچکی از خواص سبزی خشک آش رشته و قورمه سبزی می باشد.سبزی های خشک دارای خواص زیادی می باشد که در اینجا تنها چند نمونه از این خواص ذکر شده.سبزی خشک دارای تنوع زیادی است.
استفاده از انواع سبزی خشک شده برای سلامتی و پیشگیری و درمان بیماری های مختلف بسیار پرکاربرد هستند. ممکن است برخی انواع دیگری از این سبزی را نیز به این ترکیب اضافه یا از آن کم کنند.اما نعنا داغ جز جدایی ناپذیر آش رشته می باشد.این سبزی پر خاصیت عطر و طعم آش را کامل کرده و به خواص و زیبایی غذا می افزاید.برای استفاده از نعنا داغ روی آش باید نعناع تازه را شسته و خشک کرده سپس آن را به صورت پودر در بیاورند البته می توانند پودر آماده ی نعنا را از مراکز معتبر تهیه کنند که تمیز و بدون خاک باشد.سپس آن را در مقدار کمی روغن حدود چند ثانیه تفت داده و برای تزئین آش یا هر غذای دیگری از آن استفاده کنند.
انتهای رپرتاژ آگهی/