رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
1بازدید
۱۱

نگرانی مسلمانان آمریکا از هم زمانی عید فطر و 11 سپتامبر

انتشار بیانیه برخی از گروه های ضد مسلمان درباره احداث یک مسجد در نزدیکی برج های تجارت جهانی ـ معروف به برج هاي دوقلو ـ و اعلام یک کلیسا در فلوریدای آمریکا، مبنی بر حمله به مساجد و سوزاندن قرآن ها بر نگرانی های مسلمانان آمریکا افزوده است/ اعلام تظاهرات در جلوی مساجد آمریکا در 11 سپتامبر نگران کننده بوده و گروه های ضد اسلامی غیر مستقیم ما را تهدید می کنند.

نگرانی مسلمانان آمریکا از هم زمانی عید فطر و 11 سپتامبر
سرويس بين الملل ـ مسلمانان آمریکا که همواره قربانی نژادپرستی دولتی بوده اند، این بار با نگرانی تازه ای رو به رو هستند و آن، همزمانی عید فطر و مراسم یادبود حادثه 11 سپتامبر است.

به گزارش «تابناك»، سخنگوی مجلس مشورتی اسلامی در لس آنجلس با بيان موضوع بالا در این باره گفت: نیروهای امنیتی آمریکا، پیام هایی را دریافت کرده اند که نشان می دهد باید در روز عید فطر، تدابیر امنیتی ویژه اي را به اجرا بگذارند.

«آیدینا لیکوویچ» افزود: در روز یازدهم سپتامبر، جو روانی علیه اسلام به راه انداخته می شود و امسال نگراني های ما بیشتر از سال های گذشته است، زیرا احتمال حمله به مسلمانان در روز عید فطر زیاد است.

«العرب آنلاین» كه اين خبر را منتشر كرده، به نقل از «لیکوویچ» نوشت: اعلام تظاهرات در جلوی مساجد آمریکا در 11 سپتامبر، نگران کننده بوده و گروه های ضد اسلامی غیر مستقیم ما را تهدید می کنند.

بنا بر اين گزارش، سخنگوی مجلس مشورتی اسلامی لس آنجلس، از پلیس و نیروهای امنیتی خواست در بالاترین درجه آمادگی قرار بگیرند تا در حوزه های مأموریت آنها، مسلمانان مورد تعرض گروه های نژادپرست قرار نگیرند.

انتشار بیانیه برخی از گروه های ضد مسلمان درباره احداث یک مسجد در نزدیکی برج های تجارت جهانی ـ معروف به برج هاي دوقلو ـ و اعلام یک کلیسا در فلوریدای آمریکا، مبنی بر حمله به مساجد و سوزاندن قرآن ها، بر نگرانی های مسلمانان آمریکا افزوده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

sina۱۳۸۹/۰۵/۲۵ ۰۱:۱۶

در مورد کليسايی که اشاره شده در گينزويل فلوريدا ، اين کليسا هيچ برنامه اي برای "حمله" به مسجدی ا علام نکرده. برنامه اين کليسا سوزندان قران کريم در زمين اين کليسا ا علام شده و با مخالفت های تمامی ديگر کليساها و کنيسه های شهر گينزويل (که شهری کوچک و دانشجويی است) روبرو شده است.

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۲۵ ۰۰:۲۴

به کار آمریکاییها کاری ندارم, اما سؤال من اینه که حالا چه اصراری که درست بغل برجهای دوقلو مسجد ساخته بشه؟ این قضیه خیلی باعث حساسیت شده. آقا مگه ما از کارهای حساسیت زای بی مورد نهی نشدیم؟ خب دو تا خیابون اون ور تر مسجد درست کنن که اینهمه دردسر هم پیش نیاد.

parham۱۳۸۹/۰۵/۲۴ ۲۳:۵۰

آخه چرا دروغ میگید به خدا این دنیا ارزش نداره. من در آمریکا زندگی‌ می‌کنم و مسلمان معتقد هم هستم. کی‌ میگه در آمریکا نژادپرستی دولتی علیه مسلمانان هست؟ اینجا هر کس آزاده دین خودشو داشته باشه و فقط نمیخوان به زور ببرنت توی بهشت.

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۲۴ ۲۳:۲۳

البته یکی دیگر هم ضعف رسانه ای مسلمانان در بیان مواضع و رویکردهایشان است

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۲۴ ۲۳:۱۳

این تأسف بار که عید مسلمین چنین تصویری را در ذهن پیروان ادیان دیگر به جا بگذارد. مرگ بر القاعده.

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۲۴ ۲۲:۳۸

saakhtane oon masjed dar kenaare kharabe haye borje 2 gholoo vaghean yek eshtebaah bozorg va fekre ahmaghane ast

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۲۴ ۲۲:۱۷

اقا جو سازی نکنید لطفا خبری نیست که.

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۲۴ ۲۱:۵۵

انتقام بعد از اینهمه مدت؟ فک نمیکنم!!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۲۴ ۱۹:۵۵

اینکه در ذهن میلیونها بشر تخریب و وحشیگری و ترور با مسلمانی یکی شده است افتخار دارد؟

mohammad۱۳۸۹/۰۵/۲۴ ۱۹:۵۱

آيا واجب بوده است که برويد نزديک اين برج ها مسجد بسازيد جا قحطى بوده?!

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۲۴ ۱۶:۰۴

یکی از مواردی که باعث گسترش اسلام شده است بی انصافی دشمنان و مظلومیت اسلام بوده است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.