آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
4بازدید

هزینه سرسام آور قطری‌ها برای جام جهانی

رسانه سان انگلیس در گزارشی به بررسی هزینه سرسام آور قطری‌ها برای میزبانی از جام جهانی ۲۰۲۲ پرداخت.

هزینه سرسام آور قطری‌ها برای جام جهانی


به گزارش تابناک، نشریه سان انگلیس در گزارشی به واکاوری هزینه های گذاف قطری ها رای میزبانی از مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ پرداخت.این رسانه انگلیسی فاش کرد که قطری‌ها ۲۰۰ میلیارد دلار برای میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲ هزینه کرده اند. تنها ۶ و نیم میلیارد دلار از این ۲۰۰ میلیارد برای ساخت ورزشگاه‌های میزبان جام جهانی و تدارک ویژه برای هواداران هزینه شده است. بخش بسیاری از ۲۰۰ میلیارد دلار برای ساخت خط متروهای بزرگ شهر دوحه و بازسازی فرودگاه بین المللی دوحه صرف شده است.

مترو دوحه در ماه می ۲۰۱۹ افتتاح شد و هزینه ساخت آن ۳۶ میلیارد دلار (۳۳ و نیم میلیارد پوند) گزارش شده است. فرودگاه بین المللی حمد در سال ۲۰۱۴ افتتاح شد و گزارش شده است که ۱۶ میلیارد دلار دیگر (۱۴ میلیارد و هشتصد میلیون پوند) برای توسعه اش هزینه شده است.

در نتیجه یک چهارم از مبلغ صرف شده که بخش عظیمی از این ریخت و پاش به شمار می‌آید برای ساخت مترو و فرودگاه صرف شده است.

این هزینه‌های در حالی از سوی قطری‌ها انجام شده که روسیه در جام جهانی ۲۰۱۸ تنها ۱۱ میلیارد دلار هزینه کرده بود، اما قطر پا را فراتر گذشته و به شکل عجیبی مبلغ ۲۲۰ میلیارد دلار هزینه کرده است. یعنی قطر ۱۰ برابر از روسیه برای جام جهانی هزینه کرده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.